Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cand incepe a doua etapa de admitere in invatamantul profesional si dual

Adevărul Adevărul,
Cand incepe a doua etapa de admitere in invatamantul profesional si dual

A doua etapa a admiterii in invatamantul profesional si dual de stat, pentru anul scolar 2018-2019, incepe vineri, 31 august, iar inscrierea elevilor se deruleaza in doua faze, a transmis joi Ministerul Educatiei Nationale MEN). continuă pe Adevărul

CAND iNCEPE SCOALA. Cat trebuie sa platesti pentru inceputul de an scolar 2018

CAND iNCEPE SCOALA in multe tari din intreaga lume toamna inseamna inceputul unui nou an scolar, dar acest lucru poate insemna ceva foarte diferit intr-o tara sau alta daca evenimentul este privit prin pr.

Cand incepe de fapt scoala. Veste de cosmar pentru milioane de elevi si parinti

Cand incepe scoala Structura anului scolar 2018-2019 cuprinde data la care incepe scoala, precum si vacantele stabilite si aprobate de Ministerul Educatiei. Potrivit Ministerului Educatiei, cursurile noului an.

Admitere n nvatamntul profesional 2018 Absolventii de clasa a VIII-a care vor sa nvete o meserie, asteptati pe 20.000 de locuri libere n scolile profesionale

Elevii care au terminat clasa a VIII-a si vor sa invete o meserie trebuie sa se inscrie zilele acestea in invatamantul profesional. Vineri, 31 august,si luni, 3 septembrie, pana la ora 15:00,elevii interesati se inscriuin scolile profesionale duale. Miercuri, are loc inscrierea la unitatile de invatamant profesional care nu organizeaza examen de admitere. Aproape jumatate din locurile in invatamantul profesional clasic au ramas neocupate, adica 20. 000 de locuri pe care le pot ocupa acum copii, si aproape 3. 000 de locuri libere in scolile duale, unde elevii inscrisi primesc bursa lunara de 400 de lei. Descarca din articol lista cu liceele si scolile profesionale care au locuri libere.

Cand incepe FanArena, noua emisiune de la Kanal D dedicata fanilor Exatlon

FanArena, emisiune prezentata de Ilinca Vandici si Vladimir Draghia, dedicata fanilor Exatlon, va incepe in aceasta saptamana si va fi difuzata de luni pana vineri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )