Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cand a mintit Gheorghe Dinca? Ce nu se potriveste in ancheta de la Caracal

Antena3 Antena3,
Cand a mintit Gheorghe Dinca? Ce nu se potriveste in ancheta de la Caracal

Tonel Pop, avocatul Luizei Melencu, fata disparuta in luna aprilie in Caracal, sustine ca reconstituirea in acest caz a fost facuta ca o parodie. Fiind o speta foarte complexa care a starnit revolta. continuă pe Antena3

Gheorghe Dinca nu a mai rezistat in puscarie. Gardienii au fost socati cand au vazut ce a facut

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, nu a mai rezistat in puscarie. Gardienii au fost socati cand au vazut cum a actionat. Procurorii DIICOT au facut luni si marti reconstituirea presupuselor crime pe care Dinca a recunoscut ca le-a comis. Se asteapta concluziile. Gheorghe Dinca nu a mai rezistat in puscarie Gheorghe Dinca a .

Gheorghe Dinca, cerere exploziva din celula. Ce planuieste criminalul din Caracal

Gheorghe Dinca a cerut sa fie pus singur intr-o celula, cu alte cuvinte nu vrea sa mai imparta cu nimeni spatiul de detentie. Gheorghe Dinca e cazat in permanenta cu doua persoane, pentru a exista .

Tragedia Caracal. Ce a povestit Gheorghe Dinca in celula: Ba, baieti...!

Gheorghe Dinca, inculpatul care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, s-a confensat in arest colegilor de celula. Jurnalistul de investigatie Ovidiu Zara a prezentat in.

Gheorghe Dinca, cerere bizara in puscarie. Ce-si doreste foarte mult criminalul din Caracal

INML a anuntat ca oasele gasite in liziera si indicate de Gheorghe Dinca ca fiind cele ale Luizei Melencu au fost expertizate, apartin unei singure persoane, dar nu exista niciun indiciu in acest moment ca ar.

Ce marturisire ar fi facut Gheorghe Dinca in fata colegilor de celula. Numai anchetatorilor nu a vrut sa le spuna adevarul

Gheorghe Dinca le-ar fi spus colegilor de celula ca doar el si Dumnezeu sunt cei care stiu unde se afla Luiza Melencu, dand de inteles ca declaratiile date in fata anchetatorilor nu ar fi fost adevarate. Barbatul din Caracal si-a petrecut ultimele zile in Arestul Central din Bucuresti, intr-o celula in care se mai afla .

Ce s-a citit pe fata lui Gheorghe Dinca in timpul reconstituirii crimelor. E o defectiune de tip psihic

Dumitru Bortun, profesor de comunicare la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA), sustine ca Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, este acum detasat deoarece.

Gheorghe Dinca, la Tribunalul Olt. Arestarea preventiva, prelungita pana pe 24 octombrie. Criminalul din Caracal nu contesta masura

Gheorghe Dinca va ajunge peste putin timp la Tribunalul Olt, unde procurorii DIICOT cer astazi prelungirea mandatului de arestare preventiva. Anchetatorii se grabesc sa ceara masura preventiva, pentru ca.

Tribunalul Olt a prelungit mandatul de arestare pe numele lui Gheorghe Dinca pana in 24 octombrie

Magistratii Tribunalului Olt au prelungit mandatul de arestare pe numele lui Gheorghe Dinca cu inca .

Gheorghe Dinca, la Tribunalul Olt. Anchetatorii cer prelungirea mandatului de arestare preventiva

Gheorghe Dinca va ajunge peste putin timp la Tribunalul Olt, unde procurorii DIICOT cer astazi prelungirea mandatului de arestare preventiva. Anchetatorii se grabesc sa ceara masura preventiva, pentru ca.

Bunicul Luizei, ipoteza-bomba: Fata a fost luata de fiul lui Gheorghe Dinca

Bunicul Luizei Melencu vine cu o ipoteza incredibila. Acesta sustine ca nepoata sa ar fi fost luata de baiatul lui Dinca si dusa la Arad. Avocatul Tonel Pop a declarat ca impreuna cu familia fetei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )