Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cand va scapa Romania de COVID-19. Anuntul lui Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare

B1 B1,
Cand va scapa Romania de COVID-19. Anuntul lui Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat inca din toamna primele doze de vaccin care vor ajunge in Romania. Valeriu Gheorghita. coordonatorul campaniei de vaccinare, a oferit noi informatii pe marginea. continuă pe B1

Detalii despre lantul de distributie si de stocare a vaccinului COVID-19 in Romania, oferite de medicul Valeriu Gheorghita

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campanieie nationale de vaccinare anti-COVID-19 a oferit vineri detalii despre modul in care se va realiza distribuirea vaccinurilor si stocarea acestuia in cadrul.

Digi24: Cand am putea scapa de Covid in Romania. Explicatiile lui Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare

Campania de vaccinare anti-Covid in Romania s-ar putea incheia la mijlocul verii anului viitor, cand un procent de 60-70% din populatie ar trebui sa fie imunizat contra infectiei cu coronavirus, potrivit coordonatorului campaniei, medicul Valeriu Gheorghita.

Momentul cand am putea sa scapam de COVID in Romania. Explicatiile dr. Valeriu Gheorghita

In vara anului viitor campania de vaccinare impotriva coronavirusului ar urma sa se incheie in Romania, iar la acea data, circa 70% din populatie ar trebui sa fie imunizata, apreciaza coordonatorului campaniei, medicul Valeriu Gheorghita.

Prezentarea Strategiei nationale de vaccinare anti-COVID-19. Medicul Valeriu Gheorghita: Cand vom reusi sa avem un nivel de imunizare de 60-70% putem asigura deja inceputul sfarsitului pandemiei

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campanieinationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat vineri, la prezentarea Stragiei nationale de vaccinare, ca atunci cand va fi asugirat un nivel de imunizare.

Valeriu Gheorghita, despre vaccinul anti-COVID-19: S-au inregistrat reactii adverse obisnuite, care nu necesita o atentie medicala deosebita. Profilul de siguranta este unul cat se poate de bun

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campanieie nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat vineri, la prezentarea Stragiei nationale de vaccinare, ca atunci cand va fi asigurat un nivel de imunizare a 70.

VALERIU GHEORGHITA: Daca vom avea 60-70% din populatie imunizata, putem asigura inceputul sfarsitului pandemiei

Astazi, medicul Valeriu Gheorghita a prezentat strategia de vaccinare anti-covid in Romania. Strategia de vaccinarea fost publicata si in Monitorul Oficial.

in cat timp se formeaza anticorpii dupa administrarea vaccinului anti-COVID-19: Precizarile medicului Valeriu Gheorghita (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, cel care coordoneaza campania nationala de vaccinare anti-COVID-19 in Romania, a explicat vineri, intr-o conferinta de presa, ca la aproximativ sapte zile de la administrarea.

Valeriu Gheorghita: Probabil ca vom avea cel putin un milion de doze de vaccin anti-COVID disponibilein prima transa, doze care ne vor permite asigurarea vaccinarii personalului medical si medico-social (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campanieinationale de vaccinare impotriva noului coronavirus, a declarat vineri ca in prima etapa, Romania ar putea primi aproximativ un milion de doze din.

Vaccinarea anti-COVID se va realiza in trei etape. Valeriu Gheorghita: Ne intereseaza protejarea celor mai vulnerabile categorii de persoane, care pot sa dezvolte forme severe

Vineri, la prezentarea strategiei si a campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania, medicul Valeriu Gheorghita a anuntat ca procesul se va demara in trei etape, prima categorie de populatie care va fi.

Valeriu Gheorghita: Ne dorim ca dupa mijlocul verii, spre toamna, sa ajungem la un procent de 60% - 70% din populatie vaccinata, ceea ce s-ar asocia cu o limitare a pandemiei

Strategia de vaccinare anti-COVID in Romania urmeaza sa fie aprobata, joi, in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii. Valeriu Gheorghita, despre campania de vaccinare Ceea ce ne dorim e o.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )