Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cand se vor lua restrictii mai dure in Romania. Raed Arafat a facut anuntul

Playtech Playtech,
Cand se vor lua restrictii mai dure in Romania. Raed Arafat a facut anuntul

Secretarul de stat, Raed Arafat afirma ca autoritatile din Romania si-au propus sa nu mai ajunga la masuri restrictive drastice, cauzate de raspandirea epidemiei de coronavirus, insa nu este exclusa implementarea unor astfel de masuri daca situatia va deveni dramatica. Raed Arafat a facut anuntul. Cand se vor lua restrictii mai dure in Romania. Vineri . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, modificari de ultima ora cu privire la programul scolilor in perioada alegerilor. De cand vor incepe cursurile online

Premierul Ludovic Orban a dezvaluit in cursul zilei de miercuri cele mai noi informatii cu privire la perioada in care elevii scolilor in care se vor organiza alegeri vor susaine cursurile online. Acesta a tinut sa precizeze faptul ca zilele transmise de catre comitetele judetene pentru situatii de urgenta nu sunt valabile. in ce zile .

Cum a mai pierdut Romania fonduri europene in valoare de 320 de milioane de euro

Romania se afla la coada clasamentului la nivel european, din punct de vedere al infrastructurii rutiere, pozitie din care pare sa nu mai iasa. Romania sta foarte prost si in ceea ce priveste transportul.

Se schimba legea. Ce vor putea face minoritatile in Romania, daca se aproba noua forma

Autoritatile au facut anuntul mult asteptat de catre toate minoritatile din Romania. Fie ca ca sunt rromi, maghiari, sasi sau alte minoritati, cu totii vor avea posibilitatea sa isi faca certificate de nastere, de casatorie sau de deces bilingve. in plus, casatoriile vor putea fi facute tot in limba materna a fiecarei minoritati, dar cu .

Barbatul a plecat intr-o calatorie de afaceri si i-a cerut sotiei sa ii trimita o fotografie pe WhatsApp. Cand s-a uitat mai bine, a vazut un detaliu care l-a scos din minti. A cerut imediat divortul (FOTO)

Plecase intr-o calatorie de afaceri, iar atunci cand a ajuns la destinatie i-a cerut sotiei sa ii trimita o poza pe WhatsApp ca sa ii treaca mai usor dorul de ea. Desi imaginea parea extrem de banala.

Studio AE: Cladirile inteligente cu tehnologie integrata care se pot adapta in functie de nevoi vor fi tot mai prezente

Digitalizarea si integrarea serviciilor de calitate in domeniul constructiilor vor conta tot mai mult Reporter: in ce masura pandemia de coronavirus a afectat domeniul arhitecturii in care activati?.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )