Libnet.ro
UNICEF

09:15

Un candidat a obtinut 100% din voturile valabil exprimate. Cum a fost posibil

B1 B1,
Un candidat a obtinut 100% din voturile valabil exprimate. Cum a fost posibil

Daca la Primaria Piatra Olt, candidatul USR PLUS nu si-a regasit nici macar propriul vot pe procesul verbal al sectiei la care si-a exprimat optiunea, candidatul UDMR la Primaria comunei Foieni din judetul. continuă pe B1

Candidatul la primarie care a obtinut 100% din voturi

Candidatul UDMR la Primaria comunei Foieni din judetul Satu Mare, Brem Laszlo, a reusit sa obtina 100% din voturile valabil exprimate, el fiind singur candidat pentru aceasta functie, potrivit rezultatelor finale ale Autoritatii Electorale Permanente AEP).

ALEGERI LOCALE 2020 Un candidat UDMR a obtinut 100% din voturi pentru functia de primar

Brem Laszlo, candidatul UDMR pentru functia de primar al comunei Foieni din judetul Satu Mare, a obtinut 100% din voturile exprimate, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie, potrivit rezultatelor finale ale Autoritatii Electorale Permanente.

Localitatea din Romania unde un candidat a castigat toate voturile. Cum a fost posibil

Brem Laszlo, candidatul UDMR la Primaria comunei Foieni din judetul Satu Mare, a reusit sa obtina 100% din voturile valabil exprimate, acesta fiind, de altfel, singurul candidat pentru aceasta functie, conformrezultatelor finale ale Autoritatii Electorale Permanente AEP), anunta Agerpres. Localitatea din Romania unde un candidat a castigat toate voturile Astfel, din cei 1. 612 alegatori din .

Situatie fara precedent la alegerile locale: cum a ajuns sa aiba 100% din voturile exprimate

Alegerile locale din Romania au inclus niste evenimente foarte ciudate, multe dintre ele fara precedent la nivel local sau global. Printre ele se numara si primarul ales cu 100% dintre.

Rezultate exit poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020. PSD a obtinut 33,7% la votul pentru CGMB, iar USR-PLUS 33,1%. PNL are doar 17,3%

PSD a obtinut 33,7% din voturile valabile exprimate la alegerile pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti, potrivit rezultatelor exit poll-ului realizat de CURS-Avangarde citate de Agerpres.

Primarul reales cu 100% din voturi. Pana si opozitia l-a sustinut. il votam pana l-om baga in formol si tot nu il dam afara

Dumitru Vacaru, care a revenit la PNL, in pragul alegerilor, dupa un ocol de mai multi ani pe la PSD, este primar in comuna Gostinu din Giurgiu de 12 ani, iar la alegerile locale din 2020 a obtinut 100% din voturi, fiind votat si de opozitie.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )