Libnet.ro
UNICEF

00:06

Candidata opozitiei la prezidentialele din Belarus, Svetlana Tihanovskaia, cere fortelor de ordine sa renunte la violenta contra protestatarilor VIDEO

Adevărul Adevărul,
Candidata opozitiei la prezidentialele din Belarus, Svetlana Tihanovskaia, cere fortelor de ordine sa renunte la violenta contra protestatarilor VIDEO

Candidata opozitiei la alegerile prezidentiale din Belarus, Svetlana Tihanovskaia, a cerut fortelor de ordine sa nu foloseasca forta contra oamenilor care au iesit in strada. Nu raspundeti cu violenta la protestele pasnice, tineti minte ca sunteti si voi parte a poporului belarus!, a cerut Tihanovskaia intr-un apel citit in direct la postul de televiziune Current Time. continuă pe Adevărul

Opozitia din Belarus nu recunoaste rezultatele alegerilor. Svetlana Tihanovskaia s-a declarat invingatoare

Candidata opozitiei la prezidentialele din Belarus, Svetlana Tihanovskaia, a anuntat ca nu recunoaste rezultatele alegerilor prezidentiale anuntate de CEC, care arata ca 80% din cetateni au votat cu actualul presedinte Aleksandr Lukasenko.

Prezidentiale Belarus: Opozanta Svetlana Tihanovskaia cere alegeri oneste

Opozanta belarusa Svetlana Tihanovskaia a cerut duminica, ziua alegerilor prezidentiale, sa se garanteze un scrutin onest, dupa o campanie marcata de ascensiunea surprinzatoare a acestei rivale a presedintelui Aleksandr Lukasenko si de un val de represiune.

Alegerile din Belarus Candidata opozitiei s-a ascuns in ajunul votului (presa)

In seara de dinaintea confruntarii de duminica cu Aleksandr Lukasenko, de multa vreme presedinte al tarii, candidata la scrutinul prezidential din Belarus s-a ascuns, alegerile de duminica fiind cele mai imprevizibile din ultima generatie, scrie The Guardian, preluat de Rador. Candidata Svetlana Tihanovskaia a fugit din apartamentul sau dupa ce politia a arestat cativa membri importanti ai campaniei sale electorale, iar criticii considera ca este vorba despre o incercare de a speria opozitia inaintea acestui vot de importanta cruciala. Nu-si va petrece noaptea acasa, ca sa nu fie singura. Dar nu a parasit Minskul, ci va ramane in oras, le-a spus jurnalistilor un secretar de presa.

Lukasenko, in ziua alegerilor din Belarus: Totul va ramane sub control, va garantez. Nu trebuie sa aveti nicio indoiala

Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a promis duminica, dupa ce a votat, sa nu piarda controlul asupra situatiei in timpul alegerilor prezidentiale in care are ca neasteptata oponenta o tanara candidata pe nume Svetlana Tihanovskaia, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Proteste de amploare in Belarus, dupa ce presa de stat a anuntat ca Alexandr Lukasenko a castigat al saselea mandat de presedinte. Sondajele independente o arata invingatoare pe Svetlana Tihanovskaia (VIDEO)

Ciocniri violente intre fortele de ordine si protestatari au avut loc, duminica noapte, in mai multe orase din Belarus, inclusiv in capitala Minsk, dupa ce presa de stat a anuntat ca presedintele Aleksandr.

Protestele din Belarus si sansele regimului Lukasenko de supravietuire, comentate de Armand Gosu in direct pe B1 TV: Pare sa fie inceputul sfarsitului (VIDEO)

Istoricul Armand Gosu a comentat, luni seara, in direct pe B1 TV, evenimentele din Belarus, unde anuntul ca presedintele in exercitiu a castigat un al saselea mandat consecutiv a condus la proteste anti-regim.

Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, mesaj dur dupa protestele din Belarus: Cer tuturor autoritatilor sa asigure ca voturile sunt numarate si publicate corespunzator

Un mesaj dur a fost transmis de catre sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la adresa autoritatilor din Belarus, ca raspuns la interventia brutala a fortelor de ordine in timpul protestelor organizate du.

EXCLUSIV Cum va incerca Vladimir Putin sa il sprijine pe Igor Dodon la prezidentialele din Republica Moldova: Propabil se va reveni la creditul de 200 milioane de dolari din partea Rusiei

EXCLUSIV in alegerile prezidentiale din Republica Moldova, Federatia Rusa va incerca prin orice mijloace sa il sustina pe candidatul socialistilor Igor Dodon, iar pentru asta o tema importanta in.

Alegerile prezidentiale din Belarus: inceputul sfarsitului pentru Lukasenko?

Duminica, 9 august, vor avea loc, intr-o atmosfera extrem de tensionata, alegeri prezidentiale in Republica Belarus. Cu toate ca relatiile dintre Belarus si Rusia sunt tensionate avand in vedere alegerile prezidentiale de peste cateva zile, Lukasenko stie ca numai cu ajutorul Moscovei poate ramane la putere. De-altfel, nu este exclus ca acesta sa utilizeze incidentul cu mercenarii rusi ca pretext pentru a justifica represiunea aplicata de organele de securitate protestatarilor, dupa alegerile prezidentiale. Pe de-alta parte, Rusia nu are alternative.

Mike Pompeo (SUA): Alegerile prezidentiale din Belarus n-au fost nici libere, nici corecte La Minsk continua violentele intre protestatarii anti-regim si fortele controlate de Lukasenko

Statele Unite sunt profund ingrijorate de felul in care s-au desfasurat alegerile prezidentiale in Belarus, care nu au fost nici libere, nici corecte, a afirmat Mike Pompeo, seful diplomatiei americane,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )