Libnet.ro
UNICEF

08:00

Candidata PNL la alegerile locale noi din Chisinau a fost inregistrata in cursa electorala

Adevărul Adevărul,
Candidata PNL la alegerile locale noi din Chisinau a fost inregistrata in cursa electorala

Alexandra Can, candidata Partidului National Liberal la alegerile locale noi din municipiul Chisinau, a fost inregistrata in cursa electorala, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Iurie Leanca: Alegerile locale au fost create intr-un context artificial

Presedintele Partidului Popular European, Iurie Leanca, sustine ca a analizat programele electorale pentru alegerile locale noi din Chisinau si Balti si exista candidati care ar putea face fata rigorilor. Potrivit lui Leanca, acestia sunt proeuropeni, integri si cu o viziune clara de rezolvare a problemelor urbei, insa politicianul nu a mentionat despre cine este vorba.

Unicul candidat independent la functia de primar de Chisinau a fost inregistrat

Silvia Radu a fost inregistrata in calitate de candidat independent la alegerile locale noi care se vor desfasura in Chisinau in data de 20 mai. Decizia a fost aprobata marti, 24 aprilie, la sedinta Consiliului Electoral al Circumscriptiei Electorale Chisinau. Silvia Radu este al noualea concurent electoral inregistrat, transmite IPN.

Sergiu Tofilat: Ne pregatim pentru alegerile locale din 2019

Aspirant la functia de primar al municipiului Chisinau, Sergiu Tofilat, care nu a fost inregistrat pentru ca nu a reusit sa adune cele 10. 000 de semnaturi in sustinerea sa, spune ca se pregateste pentru alegerile locale generale din 2019.

VIDEO Doi ani de la alegerile locale din 2016 - Ce s-a schimbat si ce NU s-a schimbat n Romnia: Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a fost invitat n studioul HotNews.ro

Cate blocuri au fost reabilitate termic in Sectorul 1? Cand incepe programul de reabilitare la case? in ce stadiu este implementarea programului de colectare selectiva? Cat a realizat primarul Dan Tudorache din ce a promis in campania electorala din 2016? De ce da Primaria Sector 1 bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului? Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a fost invitat marti, de la 10. 30, in studioul HotNews. ro pentru a raspunde la intrebari. Cititorii pot pune intrebari folosind formularul de la finalul articolului. Realizator: Catiusa Ivanov.

Doi ani de la alegerile locale din 2016 - Ce s-a schimbat si ce NU s-a schimbat n Romnia: Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, invitat marti, de la 10.30, n studioul Hotnews

Cate blocuri au fost reabilitate termic in Sectorul 1? Cand incepe programul de reabilitare la case? in ce stadiu este implementarea programului de colectare selectiva? Caat a realizat primarul Dan Tudorache din ce a promis in campania electorala din 2016? De ce da Primaria Sector 1 bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului? Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, este invitat marti, de la 10. 30, in studioul Hotnews pentru a raspunde la intrebari. Cititorii pot pune intrebari folosind formularul de la finalul articolului.

LIVE VIDEO Doi ani de la alegerile locale din 2016 - Ce s-a schimbat si ce NU s-a schimbat n Romnia: Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, invitat n studioul Hotnews

Cate blocuri au fost reabilitate termic in Sectorul 1? Cand incepe programul de reabilitare la case? in ce stadiu este implementarea programului de colectare selectiva? Cat a realizat primarul Dan Tudorache din ce a promis in campania electorala din 2016? De ce da Primaria Sector 1 bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului? Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, este invitat marti, de la 10. 30, in studioul Hotnews pentru a raspunde la intrebari. Cititorii pot pune intrebari folosind formularul de la finalul articolului. Realizator: Catiusa Ivanov.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )