Libnet.ro
UNICEF

13:16

Candidati pentru sefia DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Candidati pentru sefia DNA

Mai multi procurori s-au inscris, ieri, in ultima zi alocata depunerii dosarelor, pentru a ocupa postul vacant de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Desi anuntul privind organizarea acestui concurs a fost postat pe site-ul Ministerului Justitiei inca din 9 iulie, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi, procurorii nu s-au inghesuit sa isi depuna dosarele de candidatura, pana ieri. continuă pe Ziarul Bursa

Ma asteptam la mai multi candidati pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat astazi seara, la Romania TV, ca se astepta la mai multi candidati pentur sefia DNA, apreciind ca cei patru care s-au inscris sunt oameni cu experienta, dar nu stie daca pozitiva sau negativa.

Toader: E posibil sa avem pe cineva dintre cei patru candidati pentru sefia DNA, dupa cum tot posibil este ca niciunul sa nu indeplineasca exigentele, si atunci sa reluam procedura

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca se astepta la mai multi candidati pentru sefia DNA, dar stie ca in randul procurorilor care isi doreau functia se metine inca acea mentalitate, potritivt careia desemnarea este o procedura cu un castigator stiut dinainte.

Ministerul Justitiei: Cei patru candidati pentru sefia DNA ntrunesc conditiile legale pentru a sustine interviul joi

Cei patru candidati pentru sefia DNA, respectiv Florentina Mirica, Cristian Lazar, Marius Iacob si Elena Grecu, intrunesc conditiile legale pentru a sustine interviul joi, anunta ministerul Justitiei, citat de Mediafax.

Vineri ajungem la o concluzie pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat astazi ca dosarele celor patru candidati pentru sefia DNA vor fi analizate in perioada urmatoare iar vineri se va ajunge la o concluzie cu privire la o eventuala nominalizare sau se va relua procedura, relateaza Agerpres.

Candidati controversati pentru sefia DNA

Candidati controversati pentru sefia DNA. Marea surpriza vine de la Parchetul General. Cristian Lazar, procurorul care a anchetat dosarul caselor lui Klaus Iohannis, vrea sa fie sef al DNA. in cursa s-au.

Tudorel Toader, despre cei patru candidati in cursa pentru sefia DNA: E foarte posibil ca niciunul sa nu fie ales

La o zi dupa ce s-a incheiat termenul de inscriere in cursa pentru sefia DNA, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit despre ce urmeaza sa se intample in urmatoarele zile, scrie Ziare. com .

ATAC la Kovesi! Tudorel Toader explica de ce nu s-a inscris NIMENI la concursul pentru SEFIA DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a sustinut ca, in opinia sa, nimeni nu s-a inscris la concursul pentru sefia DNA deoarece procurorii cred ca numirea se va face ca pana acum, anume prin intelegere.

Fosta subalterna a lui Kovesi si-a depus candidatura pentru sefia DNA

Fosta subalterna a Laurei Codruta Kovesi, Florentina Mirica, si-a depus candidatura pentru sefia DNA. Este dovada clara ca o persoana absolut stearsa de la Judecatoria Buftea e adusa direct la.

Surse: Primul procuror care s-a inscris in cursa pentru sefia DNA

Surse judiciare vorbesc despre faptul ca doamna Elena Grecu, fost procuror general de Constanta, se va inscrie maine pentru sefia DNA. Stire in curs .

Tudorel Toader, despre dosarele depuse pentru sefia DNA: Ma asteptam la mai multi candidati. Oameni cu experienta, nu stiu daca pozitiva sau negativa

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut primele afirmatii dupa ce depunerea candidaturilor pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie DNA) s-a incheiat. Oficialul guvernamental a spus ca se.

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )