Libnet.ro
UNICEF

10:00

Candidatii la prezidentiale au cheltuit peste 70 de milioane de lei pentru finantarea campaniei Doar cei 6 candidati care au obtinut minim 3% din voturi vor primi banii inapoi Cat a cheltuit fiecare candidat

Hotnews Hotnews,
 Candidatii la prezidentiale au cheltuit peste 70 de milioane de lei pentru finantarea campaniei Doar cei 6 candidati care au obtinut minim 3% din voturi vor primi banii inapoi Cat a cheltuit fiecare candidat

Cei 14 candidati care au participat in primul tur al alegerilor prezidentiale din 10 noiembrie au cheltuit in total pentru finantarea campaniei electorale 70,2 milioane de lei, dar doar cei sase candidati care au obtinut minim 3% din totalul voturilor valabil exprimate vor primi banii inapoi de la stat. Cel mai mult a cheltuit Viorica Dancila PSD) - 18,2 milioane de lei, urmata de Klaus Iohannis - 18 milioane de lei. Opt candidati, printre care Ramona Ioana Bruynseels si Alexandru Cumpanasu, nu isi vor putea recupera banii, pentru ca nu intrunesc criteriul de 3% din voturi. continuă pe Hotnews

Al treilea mare contract licitat inainte de alegeri in Sectorul 5: Peste 14 milioane de lei pentru tiparirea si expedierea Scrisorii Primarului si a altor decizii si somatii

Directia de impozite si taxe locale a Sectorului 5, unde primar este Daniel Florea PSD) vrea sa incheie un acord cadru pe 4 ani pentru tiparirea si expedierea Scrisorii Primarului, a deciziilor de impunere, instiintarilor de plata, somatii si titluri executorii, contract cu o valoare maxima estimata la peste 14,02 milioane de lei fara TVA). Scrisoarea Primarului, un document in care fiecare primar isi prezinta realizarile din mandat, la care este anexata si decizia de impunere catre fiecare contribuabil, va fi printata in 305. 000 exemplare pe an, respectiv peste 1,22 milioane de exemplare in 4 ani.

Licitatie IT de peste 32 milioane de lei: CNAS vrea sa incheie un acord cadru pe 3 ani pentru buna functionare a sistemelor IT din sanatate

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) vrea sa incheie un acord cadru pe 3 ani pentru servicii de administrare, mentenanta, suport tehnic, dezvoltare si help desk aferente sistemelor IT din sanatate: cardul electronic de sanatate CEAS), reteta electronica SIPE) si dosarul electronic DES), arata un anunt publicat in Sistemul electronic de achizitii publice SICAP). Contractul are o valoare estimata la peste 32 milioane de lei fara TVA). Vezi in articol mai multe detalii din Caietul de sarcini.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Candidatii la alegerile prezidentiale au cheltuit in total peste 70 de milioane de lei in campanie. Cei care au obtinut peste 3% din voturi isi vor primi banii inapoi de la stat

Valoarea totala a contributiilor depuse de competitorii electorali pentru finantarea campaniei la alegerile prezidentiale din data de 10 noiembrie este de 70. 904,02 lei, anunta Autoritatea Electorala.

Guvernul aloca peste 91,4 milioane de lei pentru minerii disponibilizati din Valea Jiului

Guvernul Romaniei a aprobat, miercuri, o Ordonanta de Urgenta prin care aloca peste 91,4 milioane de lei pentru asigurarea veniturilor lunare in completare pentru minerii care urmeaza sa fie.

BLACK FRIDAY: FashionDays, castiguri de peste 16 milioane de lei in doar trei ore

FashionDays a inregistrat, in primele trei ore de la deschiderea campaniei Black Friday, comenzi de peste 16 milioane de lei, cu 20% mai mult decat a estimat compania, conform Agerpres.

Transelectrica a semnat contracte de executie de 356,9 milioane lei

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a anuntat, marti, ca a semnat trei contracte de executie in valoare totala de 356,9 milioane lei pentru proiectul de interes comun Linia interna dintre Cernavoda si Stalpu finantat din fonduri europene in cadrul Mecanismului pentru Interconectarea Europei.

Ministerul Agriculturii le va aloca fermierilor 143,34 milioane lei

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) a anuntat joi ca le va aloca fermierilor suma de 143,34 milioane lei. Ministerul Agriculturii precizeaza ca plata catre beneficiari va fi efectuata de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) si DAJ-uri in perioada imediat urmatoare, scrie news. ro.

Grupul Alro a inregistrat pierderi de 22,72 milioane lei in primele noua luni

Grupul Alro a inregistrat pierderi de 22,72 milioane lei in primele noua luni ale anului, de la un profit net de 223,5 milioane lei anul trecut, in timp ce cifra de afaceri a scazut a 2,16 miliarde lei, de la 2,29 miliarde lei in perioada similara a anului trecut, potrivit rezultatelor raportate miercuri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

BVB a obtinut un profit net consolidat de 6,69 milioane lei, in primele 9 luni

Bursa de Valori Bucuresti a inregistrat, in primele 9 luni ale acestui an, un profit net consolidat de 6,69 milioane lei, in scadere cu 18% fata de perioada similara a anului trecut, acesta fiind obtinut in proportie de 78% din segmentul de tranzactionare al grupului, conform unui comunicat publicat luni, transmite Agerpres.

Synevo a efectuat peste 144 milioane de teste in 25 de ani de activitate

Synevo Romania, compania cu peste 144 milioane de teste medicale efectuate, a implinit joi 25 de ani de activitate. Synevo ofera servicii de diagnosticare si recoltare medicala.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )