Libnet.ro
UNICEF

15:30

Candidat-surpriza pentru functia de secretar-general al PSD. Surse: Are sustinerea premierului Dancila

Adevărul Adevărul,
Candidat-surpriza pentru functia de secretar-general al PSD. Surse: Are sustinerea premierului Dancila

Mihai Fifor, presedintele Consiliului National al PSD, va candida pentru functia de secretar general al partidului la Congresul de sambata. in cazul in care va fi ales, Fifor va demisiona din functia de presedinte al Consiliului National, un rol mai degraba decorativ. Surse politice sustin pentru Adevarul ca Fifor are sustinerea premierului Viorica Dancila. continuă pe Adevărul

UPDATE Isarescu, sprijinit de PSD-ALDE pentru un nou mandat la BNR Tariceanu: Are sustinerea noastra E foarte posibil sa gasim o solutie pentru includerea in Consiliul de Administratie si a UDMR

Mugur Isarescu este sustinut de PSD si ALDE pentru un nou mandat la sefia BNR, a anuntat luni, presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu dupa sedinta Coalitiei PSD-ALDE. Tariceanu, a declarat ca, in urma discutiei avute cu premierul Viorica Dancila, se va merge pe sustinerea lui Mugur Isarescu pentru reinnoirea mandatului acestuia de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei. Decizia este una surprinzatoare in contextul in care PSD-ALDE l-au atacat constant pe viceguvernatorul Bancii Nationale.

Gabriel Petrea candideaza pentru functia de secretar general al PSD

Gabriel Petrea, presedintele Tineretului Social Democrat, a anuntat miercuri ca va candida pentru functia de secretar general al PSD la congresul din 29 iunie.

PRESEDINTELE TSD: Petrea si-a anuntat candidatura pentru functia de secretar general al PSD

Presedintele Tineretului Social Democrat TSD), Gabriel Petrea, si-a anuntat candidatura pentru functia de secretar general al PSD, la congresul de sambata, anunta un comunicat de presa.

Presedintele TSD, Gabriel Petrea, si-a anuntat candidatura pentru functia de secretar general al PSD

Gabriel Petrea, presedintele Tineretului Social Democrat, a anuntat miercuri ca va candida pentru functia de secretar general al PSD la congresul din 29 iunie. Am luat aceasta decizie pentru ca nu.

IN CADRUL PSD: Codrin Stefanescu candideaza pentru functia de secretar general

Codrin Stefanescu a anuntat ca astazi isi va depune candidatura pentru functia de secretar general al PSD, adaugand ca toate actiunile sale sunt pentru binele partidului.

Codrin Stefanescu candideaza pentru functia de secretar general: imi pun tot sufletul pentru PSD

Codrin Stefanescu a anuntat ca marti, la ora 12,30, isi va depune candidatura pentru functia de secretar general al PSD, adaugand ca toate actiunile sale sunt pentru binele partidului. Ma.

Marian Neacsu, sustinut de PSD pentru functia de vicepresedinte al ANRE

Fostul secretar general al PSD, Marian Neacsu, in prezent membru al PRO Romania, va fi sustinut de PSD in Parlament pentru functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), a anuntat, astazi, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

PSD il sustine pe Marian Neacsu de la Pro Romania pentru functia de vicepresedinte al arbitrului pietei Energiei

Plecat la Pro Romania dupa ce a fost exclus din PSD anul trecut, Marian Neacsu este sustinut acum de social-democrati pentru functia de vicepresedinte al ANRE. Decizia le-a fost anuntata pesedistilor de Marcel Ciolacu, nefiind insa primita cu mare entuziasm de toti parlamentarii partidului.

Marian Neacsu, validat de comisiile parlamentare pentru functia de vicepresedinte ANRE, fara niciun fel de audiere

Fostul secretar general al PSD Marian Neacsu, membru al Pro Romania, a primit, in comisiile de specialitate ale Parlamentului, raport de validare pentru functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Reglementarea in domeniul Energiei ANRE), ceilalti doi candidati fiind respinsi. Decizia a fost luata fara ca vreunul dintre candidati sa fie audiat.

Ludovic Orban: PNL nu o sustine pe Renate Weber pentru functia de Avocat al Poporului, pentru ca ea a exportat trasesimul politic la nivel european, iar ALDE nu a primit increderea romanilor

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat, miercuri, ca liberalii nu o sustin pe Renate Weber, propunerea ALDE pentru functia de Avocat al Poporului, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )