Libnet.ro
UNICEF

11:01

Candidatul lui Trump pentru Curtea Suprema, acuzat din nou de agresiune sexuala

Hotnews Hotnews,
 Candidatul lui Trump pentru Curtea Suprema, acuzat din nou de agresiune sexuala

Inca o femeie a lansat acuzatii de agresiune sexuala la adresa lui Brett Kavanaugh, candidatul presedintelui american Donald Trump pentru Curtea Suprema. Aceasta este a doua femeie care il acuza pe Kavanaugh, informeazaBBC. continuă pe Hotnews

SUA: Femeia care l acuza de agresiune pe Brett Kavanaugh, candidatul lui Trump la Curtea Suprema, va depune marturie

Christine Blasey Ford, femeia care il acuza de tentativa de agresiune sexuala pe Brett Kavanaugh, propus de presedintele Donald Trump pentru a deveni membru al Curtii Supreme de Justitie din SUA, a acceptat sa depuna marturie in Comisia senatoriala pentru Afaceri Judiciare, relateaza Mediafax citand CNBC.

Dragnea: Vom organiza activitati de informare cu privire la tema referendumului / infiintam un grup de lucru pentru gestionarea resursei umane din PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, la finalul sedintei Biroului Permanent National, ca s-a luat decizia constituirii unui grup de lucru pentru gestionarea resursei umane din PSD si pentru verificarea indeplinirii.

Olguta Vasilescu: Lucram la o HG pentru majorarea salariului minim din 1 ianuarie 2019 la 2.050 de lei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, luni seara, la Antena 3, ca Guvernul lucreaza la o hotarare de guvern pentru cresterea salariului minim incepand din 1 ianuarie 2019 la valoarea de 2. 050 de lei, potrivit Mediafax. Totodata, ministrul Muncii a mai spus ca s-a inceput contabilizarea salariului minim net in euro.

Veste proasta pentru unul dintre actorii din Las Fierbinti

Actorul Cuzin Toma a pierdut procesul cu CREDIDAM, in urma scandalurilor pe care acesta le-a facut la asociatie. Informatia apare pe site-ul Centrului Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )