Libnet.ro
UNICEF

01:05

Candidatul PMP la prezidentiale, Theodor Paleologu: Am baut sampanie cand a cazut guvernul Dancila. in sfarsit a facut ceva presedintele Iohannis

B1 B1,
Candidatul PMP la prezidentiale, Theodor Paleologu: Am baut sampanie cand a cazut guvernul Dancila. in sfarsit a facut ceva presedintele Iohannis

Candidatul Partidului Miscarea Populara PMP) la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a declarat, vineri, ca s-a bucurat foarte mult la caderea guvernului Dancila, afirmand ca acesta este lucru bine. continuă pe B1

THEODOR PALEOLOGU: Participarea la guvernare este ispititoare, numai ca un om intelept rezista ispitelor

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a precizat, referindu-se la posibila intrare a PMP in viitorul cabinet, ca participarea la guvernarea este ispititoare, insa un om intelept rezista ispitelor.

Candidatul PMP isi acuza adversarii de la prezidentiale ca refuza dezbaterile electorale. Paleologu: Ei fug pentru ca le e frica sa nu se vada goliciunea proiectului lor (VIDEO)

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, a subliniat marti dimineata, in direct pe B1TV, ca regreta foarte mult lipsa dezbaterilor electorale din campanie, precizand ca.

Theodor Paleologu, despre posibila intrare a PMP in viitorul cabinet: Numai un om intelept rezista ispitelor

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, a afirmat, referindu-se la posibila intrare a PMP in viitorul cabinet, ca participarea la guvernarea este ispititoare, insa un om intelept rezista is.

Theodor Paleologu: Candidatura lui Dan Barna este un fel de boala a copilariei pentru USR (VIDEO)

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale a catalogat drept o maladie infantila pentru USR, candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidentiale. Prezent in platoul emisiunii.

Theodor Paleologu, dupa ancheta Rise Project despre Dan Barna: Nu voi rasuci cutitul in rana, dar desemnarea sa drept prezidentiabil USR-PLUS a fost o eroare de casting

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, a numit din nou drept eroare de casting decizia USR-PLUS de a-l sustine pe Dan Barna, sugerand ca, desi formatiunile sunt.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )