Libnet.ro
UNICEF

10:45

Candidatul USR Plus care a obtinut zero voturi la sectia unde a mers sa voteze. Cum a fost posibil asa ceva

Playtech Playtech,
Candidatul USR Plus care a obtinut zero voturi la sectia unde a mers sa voteze. Cum a fost posibil asa ceva

Un candidat USR Plus a obtinut zero voturi la sectia unde chiar el si familia lui au votat. Situatia halucinanta a avut loc in orasul Piatra Olt din judetul Olt. Candidatul pentru fotoliul de primar din partea Aliantei USR-PLUS, Sandu Craciun, a constatat cu stupoare ca la sectia unde el a votat nu a inregistrat . continuă pe Playtech

Un candidat USR-PLUS a obtinut zero voturi la sectia unde au votat el, sotia si copiii: Nici eu nu m-am votat?

Situatie halucinanta in orasul Piatra Olt din judetul Olt. Candidatul la functia de primar din partea Aliantei USR-PLUS, Sandu Craciun, reclama o posibila frauda electorala la sectia unde el si familia lui au votat. Mai exact, Craciun spune ca in procesul verbal intocmit de membrii sectiei de votare, la partidul pe care il reprezenta apare un mare ZERO.

Povestea candidatului USR PLUS care a obtinut zero voturi. Nea Sandule, noi te-am votat. Unde-s voturile noastre?

Sandu Craciun, inginer de profesie, a candidat pentru functia de primar al localitatii Piatra Olt din judetul Olt. Se resemnase ca a iesit pe ultimul loc pana cand s-a uitat pe procesul verbal intocmit la sectia unde votase impreuna cu familia.

Candidatul USR-PLUS la Piatra Olt spune ca, desi a votat alaturi de sotie si copii, pe procesul verbal de la sectie apar 0 voturi: Cu alte cuvinte, nici eu nu m-am votat?

Sandu Craciun, candidatul USR-PLUS la Primaria Piatra Olt, prezinta pe Facebook procesul verbal din sectia de votare unde au votat el, sotia si cei doi copii, documentul aratand ca a obtinut 0 voturi in acea sectie de votare: Cu alte cuvinte, nici eu nu m-am votat?.

Candidatul USR-PLUS Cornel Zainea a pierdut Primaria Chiajna la doar 54 de voturi Ludovic Orban, despre cel care a castigat: Mircea Minea actioneaza ca un satrap, folosind retelele de infractori

Cornel Zainea, candidatul USR-PLUS la Primaria Chiajna, a anuntat ca a pierdut alegerile la o diferenta de doar 54 de voturi. Totusi, el a dat asigurari ca nu pleaca nicaieri, iar peste patru ani el si echipa.

Candidatul USR-PLUS de la Constanta a sarbatorit, degeaba, ca Geoana. A pierdut alegerile, a doua zi

Situatie penibila pentru candidatul USR-PLUS la primaria Constanta, Stelian Ion. El si intreaga lui echipa de campanie au sarbatorit cu sampanie victoria in alegeri, la aflarea exit-poll-urilor. Asta desi sondajul il plasa la egalitate cu candidatul PNL, Vergil Chitac. Dupa cateva ore, rezultatele venite de la Biroul Electoral Judetean aratau o victorie la limita, 4. 000 de voturi, a candidatului liberal.

ALEGERI LOCALE 2020 Candidatul USR PLUS, Allen Coliban, a castigat primaria Brasov cu peste 40%

Candidatul USR PLUS, Allen Coliban, a castigat Primaria municipiului Brasov, cu peste 40% din voturile valabil exprimate, in viitorul legislativ local urmand sa aiba mandate trei forte politice - Alianta USR PLUS si PNL - cu un numar egal de voturi si PSD, releva datele AEP Brasov.

Candidatul USR PLUS pentru Primaria Alba Iulia, Gabriel Plesa, castiga alegerile locale

Gabriel Plesa, candidatul USR PLUS pentru primaria Alba Iulia a castigat alegerile locale intr-un fief liberal, potrivit numaratoarei paralele. PNL a pierdut intr-unul dintre cele mai importante fiefuri din.

Alegeri locale 2020: Emil Boc castiga detasat inca un mandat de primar la Cluj-Napoca, cu 50% Candidatul USR PLUS are 38%

Potrivit primelor rezultate partiale, Emil Boc a strans peste 50% din voturi, la Primaria Cluj-Napoca. Urmatorul clasat a fost reprezentantul USR Plus, Emanuel Ungureanu, pentru care au votat peste 38% dintre cetatenii clujeni, transmite Mediafax.

VIDEO Rezultate alegeri locale 2020: Candidatul USR-PLUS Allen Coliban castiga Primaria Brasov cu peste 40% Liberalul George Scripcaru a fost 16 ani primar

Una din victoriile importante ale USR-PLUS la alegerile de duminica este la Brasov, unde liberalul George Scripcaru, primar de 16 ani, a pierdut in fata lui Allen Coliban. El a castigat Primaria Brasov cu peste 40% din voturi, potrivit rezultatelor finale ale Biroului Electoral Judetean Brasov.

Se profileaza o mare surpriza la Alba Iulia. USR PLUS are prima sansa sa castige Primaria in dauna PNL

Asa cum era de asteptat lupta electorala se anuna foarte stransa la Alba Iulia, intre candidatul PNL, Voicu Paul si cel al Aliantei USR PLUS, Gabriel Plesa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )