Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cantareata Demi Lovato, anunt important dupa externarea din spital

Antena3 Antena3,
Cantareata Demi Lovato, anunt important dupa externarea din spital

Cantareata pop americana Demi Lovato, care a fost spitalizata de urgenta, pe 24 iulie, la Los Angeles, pentru o presupusa supradoza de droguri, a iesit din spital si s-a internat intr-o clinica de. continuă pe Antena3

Demi Lovato, scrisoare din spital, dupa ce a fost internata pentru supradoza: Am invatat ca boala aceasta nu dispare si nu se estompeaza in timp

Cantareata Demi Lovato, a transmis primul mesaj, dupa ce in urma cu doua saptamani a fost gasita inconstienta in urma unei supradoze de droguri si a fost dusa de urgenta la spital.

Prima declaratie a lui Demi Lovato dupa supradoza suferita din cauza drogurilor

Cantareata pop americana Demi Lovato a emis prima declaratie dupa ce a fost dusa la spital pentru o supradoza de droguri luna trecuta. intr-un post peInstagram, Lovato in varsta de 25 de ani, a.

Demi Lovato transmite primul mesaj dupa ce era sa moara din cauza drogurilor!

Voi continua sa lupt! a scris Demi Lovato dupa ce era sa moara din cauza unei supradoze de droguri. Ea a rupt tacerea si le-a multumit fanilor, meidicilor si apropiatilor ca i-au fost alaturi in toate aceste momente de suferinta.

Caru' cu vedete:Demi Lovato merge la dezintoxicare! Vedete care au nvins dependenta de droguri; Inna si-a speriat fanii cu o poza din avion; Andreea Marinescu si Corina Caragea s-au batut pe acelasi post

Motivul pentru care Bianca Dragusanu a ramas fara emisiune. Surse din interior vorbesc despre un scandal mocnit, care pare sa fii izbucnit imediat ce in presa au aparut imagini cu. Modalitatea unica prin care Andreea Mantea a aflat ca este insarcinata. Eram la volan, conduceam si mi-am dat seama pur si simplu ca sunt insarcinata. Pe celalalt sens, un sofer a.

Anunt IMPORTANT privind mutarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim: Mai trebuie o semnaura

Anunt de ultima ora privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, spune ca mai este nevoie de doar o semnatura pentru relocarea institutiei. Acest.

Anunt IMPORTANT privind mutarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim: Mai trebuie o semnatura

Anunt de ultima ora privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, spune ca mai este nevoie de doar o semnatura pentru relocarea institutiei. Acest.

Liviu Dragnea, la Sinteza zilei. Anunt important despre pensiile romanilor

Liviu Dragnea este invitatul lui Mihai Gadea in editia din aceasta seara a emisiunii Sinteza zilei. Liderul PSD va prezenta rezultatele simularilor facute de Guvern pentru majorarea pensiilor. Nu ratati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )