Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cantareata Ionela Prodan, mama impresarei Anamaria Prodan, internata la Spitalul Elias

Adevărul Adevărul,
Cantareata Ionela Prodan, mama impresarei Anamaria Prodan, internata la Spitalul Elias

Cantareata de muzica populara Ionela Prodan se afla internata la Spitalul Universitar de Urgenta Elias. Ionela Prodan a mai fost, la finalul lunii ianuarie, internata la Spitalul Elias,in urma unor simptome cardiace si neurologice, dupa cum a transmis la acea vreme un purtator de cuvant. Atunci i-au fost facute mai multe investigatii si a urmat un tratament sub supraveghere. Impresara Anamaria Prodan este fiica artistei. continuă pe Adevărul

IONELA PRODAN se afla intr-o STARE TOT MAI REA! Medicii au facut ANUNTUL! Celebra cantareata de muzica populara(FOTO)

Ionela Prodan se afla intr-o stare tot mai rea de sanatate! Cantareata a fost internata din nou pe data de 17 martie, la Elias, din cauza unor probleme grave la pancreas si la ficat. Starea de sanatate a.

Ionela Prodan e in stare CRITICA! Medicii au spus familiei sa se PREGATEASCA de ce e mai rau. Carmen Harra intervine: Cel mai ingrijorata sunt de...

Ionela Prodan, internata la Spitalul Elias din Capitala, cu probleme grave la pancreas si la ficat, este tot mai rau. Starea de sanatate a interpretei de muzica populara s-a deteriorat grav, miercuri, scrie.

Ionela Prodan, internata in stare grava la spital. Ce s-a intamplat cu artista

Ionela Prodan a fost internata in starre grava la spital, miercuri dimineata. Se pare ca lucrurile s-au complicat, iar medicii au sfatuit familia sa se astepte la ce e mai rau. Solista de muzica populara,.

Ionela Prodan a ajuns de nerecunoscut! Cum a schimbat-o boala

Ionela Prodan a fost internata in starre grava la spital, miercuri dimineata. Se pare ca lucrurile s-au complicat, iar medicii au sfatuit familia sa se astepte la ce e mai rau. Solista de muzica populara.

Ionela Prodan, de NERECUNOSCUT! BOALA si-a pus amprenta pe chipul artistei. CUM ARATA acum, dupa SUFERINTA iNDURATA (FOTO)

Ionela Prodan se confrunta cu tot felul de probleme de sanatate, in ultima vreme, dupa ce medicii au descoperit ca are probleme cu ficatul si pancreasul. Marea artista a stat mai multe zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )