Libnet.ro
UNICEF

09:15

Un cantaret din Romania a postat un mesaj prin care da de inteles ca vrea sa se sinucida. Ce a urmat

Playtech Playtech,
Un cantaret din Romania a postat un mesaj prin care da de inteles ca vrea sa se sinucida. Ce a urmat

Un cantaret din Romania a postat un mesaj pe retelele de socializare, in dupa-amiaza zilei de miercuri, prin care da de inteles ca vrea sa se sinucida. Prima reactie a interpretului. Un cantaret din Romania a postat un mesaj prin care da de inteles ca vrea sa se sinucida Dragos Udila, cunoscut drept UDDI, devenit . continuă pe Playtech

De la vindecatori prin unde Theta, la adepti ai detoxifierii cu sucuri de castravete. Straniile personaje care au decis in ultimul an ce medicamente intra pe piata din Romania

Oameni care au ratat admiterea la Facultatea de Farmacie, adepti ai detoxifierii cu sucuri de castravete sau ai vindecarii prin unde Theta - ei au populat in ultimul an conducerea Agentiei Nationale a Medicamentului, au decis ce medicamente intra pe piata din Romania si ar fi trebuit sa monitorizeze permanent stocurile de medicamente existente pe piata, astfel incat sa limiteze crizele de medicamente esentiale, ce lipsesc frecvent din tara noastra.

incercarile memorabile prin care a trecut Dacia de-a lungul timpului

Dacia este unul dintre cele mai de succes branduri din Romania. A reusit sa reziste de-a lungul timpului si, chiar daca producatorul auto a fost cumparat de francezii de la Renault, marca n-a.

El a fost marea dragoste a Cristinei Topescu. Nu este vorba despre Stefan Banica, ci despre un alt barbat celebru din Romania |Informatie in premiera

A stat in lumina reflectoarelor aproape 4 decenii, insa, despre viata amoroasa a Cristinei Topescu s-au stiut intotdeauna foarte putine detalii. Fosta prezentatoare TV nu a fost casatorita niciodata si a suferit enorm din cauza faptului ca, din motive medicale, nu a reusit sa aduca pe lume un copil. Totusi, marea dragoste a trecut prin .

Fostul consilier al lui Trump vrea sa se retraga din intelegerea prin care a pledat vinovat

Fostul consilier in probleme de securitate nationala al lui Donald Trump, Michael Flynn, demis din functie dupa doar trei saptamani de mandat, incearca sa se retraga din intelegerea prin care a pledat vinovat in ancheta rusa a procurorului special Robert Mueller, au anuntat avocatii sai, relateaza Reuters.

RENATE WEBER, AVOCATUL POPORULUI: Nu ne-a solicitat nimeni contestarea ordonantei prin care a fost modificata OUG 1142018

Adoptarea, in prima sedinta de guvern din acest an, a ordonantei de urgenta prin care au fost modificate foarte multe prevederi din OUG 1142018 a starnit nemultumirea parlamentarilor social-democrati, care, anterior, au contestat la Curtea Constitutionala legea prin care cabinetul Orban si-a asumat raspunderea in Legislativ pe noile prevederi normative.

Cu ce afectiune se lupta Cristina Topescu. A povestit chiar ea despre calvarul prin care trecea de multi ani

A murit la 59 de ani, fiind gasita fara suflare pe 12 ianuarie 2020 in casa in care locuia. Primele informatii arata o moarte naturala, in somn. Cu ce afectiune se lupta jurnalista? Povestea a fost spusa chiar de ea, intr-un interviu acordat Sandei Nicola. Cu ce afectiune se lupta jurnalista Cristina Topescu? in ultimii .

Cristina Siscanu, in lacrimi de durere inainte sa plece din tara. Adevaratul motiv pentru care participa la Survivor Romania

Cristina Siscanu face parte din proiectul Survivor Romania ce se va difuza pe Kanal D. Fosta prezentatoare de televiziune este in lacrimi inainte sa plece din tara spre Republica Dominicana. Adevaratul motiv pentru care participa la emisiunea concurs. Cristina Siscanu, in lacrimi de durere inainte sa plece din tara Vedetele si oamenii obisnuiti incep supravietuirea .

Crescatorii de pasari din Romania cer interzicerea importurilor de carne de pasare din Polonia, pe fondul gripei aviare care evolueza in aceasta tara

Uniunea Nationala a Crescatorilor de Pasari din Romania UNCPR) cere autoritatilor romane sa interzica importurile de carne de pasare si de oua din Polonia, din cauza gripei aviare cu care aceasta tara se confrunta, a declarat, pentru Fermier in Romania, Ilie Van, presedintele UNCPR, scrie fermierinromania. ro.

Digi24: Locul din Romania inclus de New York Times pe lista destinatiilor de vizitat in 2020

O destinatie turistica din Romania a fost inclusa in topul celor 52 de locuri de vizitat in 2020, realizat de publicatia New York Times. Alpii Transilvaniei, locul pe care printul Charles l-a numit o comoara de nepretuit, este promovat alaturi de destinatii precum Bolivia, Washington, Paso Roble sau Sicilia.

GATA! SE DA A DOUA PENSIE! Toti PENSIONARII din ROMANIA asteptau VESTEA cea mare

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Urmeaza sa primeasca o a doua pensie. Proiectul de lege ce reglementeaza cadrul legal pentru infiintarea schemelor de pensii ocupationale si ale fondurilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )