Libnet.ro
UNICEF

01:05

Capacitate 2018. Rezolvarea subiectelor la matematica, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Adevărul Adevărul,
Capacitate 2018. Rezolvarea subiectelor la matematica, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Subiectele primite de candidatii la Evaluarea Nationala 2018, proba de Matematica, vor fi rezolvate in direct, de la ora 15. 00, la Adevarul Live de catre profesorul Alexandru Constantinescu de la Colegiul National Spiru Haret. continuă pe Adevărul

Evaluare Nationala 2018. Rezolvarea subiectelor la Limba Romana - Adevarul Live, ora 15.00

Subiectele de la proba scrisa la Limba Romana, din cadrul Evaluarii Nationale 2018, vor fi rezolvate luni, incepand cu ora 15. 00, de catre profesoara Cristina Tunegaru la Adevarul Live. Peste 150. 000 de elevi au sustinut, astazi, acest examen. Urmatoarea proba are loc miercuri, la Matematica.

Adevarul Live, ora 13.00. George Damian, despre Saecularia si Centenarul Marii Uniri

Istoricul George Damian vorbeste, dela ora 13. 00, la Adevarul Live, despre ce informatii vrea sa prezinte platforma Saecularia, despre Centenarul Marii Uniri si istoria mica din perioada Primului Razboi Mondial.

Adevarul Live, ora 13.00. Ionel Palar, despre cazul Rosia Montana si UNESCO

Liberalul Ionel Palar, presedinte al Comisiei permanente comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru relatia cu UNESCO, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre cazul Rosia Montana, in contextul in care Guvernul ar fi oprit procedura de includere a zonei in patrimoniul UNESCO, fara dezbatere publica sau anunt prealabil.

Adevarul Live, ora 18.00. Anatol Salaru, despre esecul unionistilor in alegerile din Chisinau

Presedintele executiv al Partidului Unitatii Nationale PUN), Anatol Salaru, este invitatul de marti, 12 iunie, al emisiunii Adevarul Live Moldova. Fostul ministru al Apararii explica de ce unionistii nu au reusit sa obtina victoria in alegerile locale din Chisinau si de ce au mers separat in acest scrutin.

EVALUARE NATIONALA 2018. Rezolvarea subiectelor la MATEMATICA

Rezolvarea subiectelorsi baremul de corectare stabilite de Ministerul Invatamantului vor fi publicate pe site-ul www. antena3. ro, imediat .

EXAMEN CAPACITATE 2018. BAREM la matematica

BAREM la matematica. Absolventii de clasa a VIII-a au sustinut miercuri proba la Matematica din cadrul Evaluarii Nationale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei.

CAPACITATE 2018. Subiectele la matematica la EVALUARE NATIONALA 2018 clasa a VIII-a

Subiecte matematica EVALUARE NATIONALA 2018 clasa a VIII-a Absolventii de clasa a VIII-a vor sustine miercuri proba la Matematica din cadrul Evaluarii Nationale, potrivit calendarului aprobat de.

Adevarul Live. Ionel Palar, despre cazul Rosia Montana si UNESCO

Liberalul Ionel Palar, presedinte al Comisiei permanente comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru relatia cu UNESCO, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre cazul Rosia Montana si problematica includerii zonei in patrimoniul UNESCO.

Adevarul Live: Radu Craciun lamureste cum vor fi afectati romanii de modificarea Pilonului II

Cum vor fi afectati romanii de o posibila modificare a sistemului pensiilor private, dar si alte efecte pe care le-ar putea avea schimbarile ce vizeaza Pilonul II de pensii explica, la Adevarul Live, Radu Craciun, presedintele Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR).

Rezolvarea subiectelor la Matematica la Evaluarea Nationala 2018. EDU.RO a publicat BAREMUL DE CORECTARE

Rezolvarea subiectelor la Matematica de la Evaluarea Nationala 2018. Absolventii de clasa a VIII-a au sustinut miercuri proba la Matematica. Rezolvarea subiectelor la Matematica de la Evaluarea Nationala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )