Libnet.ro
UNICEF

14:15

Capitanul nejucator al Frantei: Sa nu ne concentram doar pe Simona Halep

Online Sport Online Sport,
Capitanul nejucator al Frantei: Sa nu ne concentram doar pe Simona Halep

Francezii se tem de prezenta Simonei Halep, numarul 2 mondial, in echipa Romaniei, dar capitanul lor nejucator Julien Benneteau spune ca si celelalte jucatoare sunt de luat in seama. continuă pe Online Sport

Capitanul nejucator al Frantei: Sa nu ne concentram doar pe Simona Halep

Francezii se tem de prezenta Simonei Halep, numarul 2 mondial, in echipa Romaniei, dar capitanul lor nejucator Julien Benneteau spune ca si celelalte jucatoare sunt de luat in seama.

Florin Segarceanu se bazeaza pe doua puncte aduse de Simona Halep in Franta

Capitanul nejucator al echipei Romaniei, Florin Segarceanu, a declarat la plecarea in Franta ca se bazeaza pe doua puncte la simplu.

Sper sa am parte de aceasta minune a vietii! Simona Halep a dezvaluit ceva ce isi doreste extrem de mult

Simona Halep se afla in Romania, unde se pregateste pentru semifinala de Fed Cup, contra Frantei, care va avea loc la finalul saptamanii.

Simona Halep cauta alt antrenor? Nu oricine poate lucra cu ea

Simona Halep ar putea avea un alt antrenor in viitorul apropiat, sustine Alexandra Dulgheru. Sportiva a declarat ca Daniel Dobre ar fi doar o solutie temporara si ca numarul 2 WTA are nevoie de un antrenor care sa ii impuna respect. Simona e destul de independenta pe teren, nu cere mult ajutor, dar invata cate [] .

O noua oferta pentru Simona Halep. Cine vrea sa isi asocieze numele cu cea mai buna jucatoare de tenis din Romania

Cu doar cateva zile inaintea marelui meci cu Franta, din semifinalele Fed Cup, Simona Halep a primit o noua oferta de sponsorizare.

De ce Simona Halep are o relatie dificila cu antrenorii? Nu e vorba de sclavie

Relatia dintre Simona Halep si antrenorul Daniel Dobre este un subiect despre care se discuta des in ultima perioada. Sportiva a fost acuzata ca nu ii respecta pe cei din staff-ul ei, dupa ce in timpul mai multor partide de tenis a strigat in directia lor si a afisat o atitudine de superioritate. Unul dintre [] .

Clasamentul WTA: Simona Halep, in continuare pe 2; Mihaela Buzarnescu, urcare de o pozitie (se afla pe 30)

Simona Halep se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA, cu 5782 de puncte. Jucatoarea noastra se afla la 185 de puncte in urma liderului Naomi Osaka 5967 puncte). Mihaela Buzarnescu a inregistrat o urcare de un loc - se afla acum pe 30. Romania are patru sportive in TOP 100 WTA: Halep 2), Buzarnescu 30), Begu 83) si Cirstea 99).

Simona Halep, despre tragedia de la Paris: A fost un moment de tristete pentru mine si imi pare rau de ceea ce s-a intamplat

Simona Halep si-a exprimat regretul fata de nenorocirea care s-a intamplat la Paris, in urma careia catedrala Notre-Dame a fost distrusa. Eram toti la masa cand am vazut stirea la televizor.

Simona Halep, inainte de meciul cu Franta: imi place mult terenul la Rouen, imi pare rau de ce s-a intamplat la Notre-Dame

Jucatoarea Simona Halep a declarat, miercuri, in conferinta de presa care precede intalnirea de Fed Cup dintre Franta si Romania, ca ii place mult zgura de la Rouen.

Simona Halep nu are respect pentru oricine

Afirmatia ii apartine Alexandrei Dulgheru, colega de circuit si de generatie cu Simona Halep.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )