Libnet.ro
UNICEF

05:30

Carantina se prelungeste in municipiul Constanta inca 14 zile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Carantina se prelungeste in municipiul Constanta inca 14 zile

Carantina se prelungeste in municipiul Constanta inca 14 zile, au decis astazi reprezentantii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU), anunta Info Sud-Est. continuă pe Ziarul Bursa

Carantina a fost prelungita pentru inca 14 zile la Constanta, unde rata de infectare a continuat sa creasca

Carantina in municipiul Constanta a fost prelungita de vineri pentru alte 14 zile. Dupa doua saptamani de carantina, municipiul Constanta ajunsese joi la o rata de infectare de 10,5 la mia de locuitori. La instituirea acestei masuri, in 20 noiembrie, incidenta cazurilor era de 9,35.

UPDATE CJSU Constanta a prelungit carantina in municipiu cu inca 14 zile. INSP a avizat masura mentinerii restrictiilor

INSP a avizat analiza de risc realizata de DSP pentru prelungirea carantinei in municipiulConstanta cu inca 14 zile. O decizie finala va fi luata vineri dimineata, candva fi convocat CJSU.

Carantina din municipiul Constanta s-ar putea prelungi. Judetul are cea mai mare rata de infectare din tara

Constanta este judetul cu cea mai mare rata de infectare din tara, iar carantina s-ar putea prelungi. Prefectul Silviu Cosa a anuntat ca vor fi inasprite verificarile si vor fi suplimentate fortele de.

Carantina, fara efect in municipiul Constanta. Numarul cazurilor de bolnavi COVID-19 a crescut

Pe 20 noiembrie, la ora 20. 00, municipiul Constanta a intrat in carantina. masura ar trebui sa expire peste doua zile. in tot acest timp, cazurile de infectare cu SARS-CoV-2 au crescut.

Carantina pentru municipiul Slobozia a fost prelungita cu inca 7 zile

Perioada de carantina pentru municipiul Slobozia a fost prelungita, fiind a patra saptamana in care se aplica masuri stricte de prevenire a raspandirii coronavirusului, in conditiile in care incidenta cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 a ajuns la 7,81 la mia de locuitori.

Institutul National de Sanatate Publica a avizat prelungirea carantinei in municipiul Constanta

Decizia finala va fi luata astazi de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta. Municipiul Constanta a intrat in carantina pe 20 noiembrie, iar de atunci cazurile de imbolnavire cu COVID-19 au crescut.

Directia de Sanatate Publica analizeaza oportunitatea prelungirii carantinei in municipiul Constanta

Intr-o conferinta de presa sustinuta joi dupa amiaza, prefectul Constantei a anuntat posibilitatea prelungirii carantinei orasului Constanta.

Municipiul Constanta va primi o donatie de 200.000 de masti de protectie si 4.000 de teste rapide pentru COVID-19 din partea unui oras din Taiwan

Municipiul Constanta va beneficia deo donatie de 200. 000 de masti de protectie si 4. 000 de teste rapide pentru COVID-19 din partea unui oras din Taiwan si a unei asociatii. Valoarea testelor este peste.

Ludovic Orban: Deocamdata, mentinem perioada de carantinare la 14 zile (VIDEO)

Autoritatile mentin, deocamdata, perioada de carantinare la 14 zile, a precizat prim-ministrul Ludovic Orban joi, cand a primit o intrebare in acest sens. Ludovic Orban, despre perioada de.

Ministerul Apararii: Productia de OROSTIM HV la Institutul Cantacuzino este de 1.000 de flacoane, la 14 zile. Firmele private sa se implice

Institutul Cantacuzino a scos pe piata miercuri doar 942 de flacoane din suplimentul alimentar OROSTIM-HV, iar ritmul maxim pe care il poate asigura cu capacitatile pe care le are este, la acest moment, de 1. 000 de flacoane la un interval de 10-14 zile, potrivit Ministerului Apararii, care face apel la firmele private sa se implice pentru a fi produse cantitati suficiente. Precizarile au loc in contextul in care zeci de oameni au stat la coada miercuri, in plina pandemie, in fata Institutului Cantacuzino, pentru a cumpara noul supliment alimentar, care s-a epuizat insa in cateva ore.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )