Libnet.ro
UNICEF

17:00

Carantina la sosirea in tara nu mai este valabila pentru persoanele care au avut COVID-19

Antena3 Antena3,
Carantina la sosirea in tara nu mai este valabila pentru persoanele care au avut COVID-19

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis, vineri, exceptarea de la masura carantinarii a persoanelor care au fost confirmate pozitiv pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 in ultimele 90 de zile anterioare intrarii in tara, dar si cel putin 14 zile de la data confirmarii pana la intrarea in tara. continuă pe Antena3

Ce se intampla daca pui bicarbonat si zahar in camerele tale. Cel mai util truc pentru toti romanii de la bloc

Prezenta gandacilor in bucatarie nu este placuta, mai cu seama ca, odata ce am observat aparitia primelor exemplare, trebuie sa le lasam pe toate si sa trecem la treaba, deoarece acesti daunatori se inmultesc cu rapiditate. Pentru a reveni la o casa din nou necalcata de picior de insecta, exista o multime de moduri de .

De ce nu mai este Bursucu la emisiunea lui Teo Trandafir. Culisele disparitiei de la Kanal D

Dupa cateva zile in care nu a mai fost vazut la TV, fanii au inceput sa se intrebe de ce nu mai este Bursucu la emisiunea lui Teo Trandafir. Abia acum s-a aflat cauza disparitiei prezentatorului de la Kanal D. De ce nu mai apare Bursucu la TV in ultimele zile, Bursucu nu a mai .

EXCLUSIV Victor Piturca, razboi total cu Vica Blochina. Ce s-a intamplat acum: nu mai este cale de intoarcere

Piturca i-a inchis robinetul cu bani Vicai, deranjat de faptul ca aceasta ii pronunta mereu numele atat in spatiul blocului, cat si pe la colturi. Fostul selectioner a platit 9000 euro lunar pensie alimentara Timpul trece, lucrurile s-au aranjat in ceea ce-l priveste pe fiul cel mic al lui Victor Piturca, sotia antrenorului comportandu-se admirabil .

Monica Pop face anuntul crunt. Ce se intampla in Romania imediat dupa alegeri: este devastator pentru noi

Miercuri seara la Sinteza Zilei, Managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, reputatul medic, Monica Pop, a spus ce se va intampla cu numarul infectarilor cu noul coronavirus din cauza alegerilor parlamentare. Ce se intampla cu Romania dupa alegeri Miercuri, la Antena 3, medicul oftalmolog Monica Pop a afirmat ca numarul de infectari cu noul .

Adio, insomnie. Leguma care te scapa de aceasta problema, este vitala pentru un somn bun

Cei care sufera de insomnie ii pot spune adio, intrucat exista o leguma care te scapa de aceasta problema. Nici macar nu este nevoie sa fie mancata. Doar inhalarea mirosului banalei legume induce un somn linistit. Mirositul unei cepe timp de cateva minute inainte de culcare combate insomnia Ceapa te poate scapa de insomnie. Se .

Ultima salva de critici la adresa Chinei din partea administratiei Trump. Directorul serviciului de informatii al SUA: China, cea mai mare amenintare pentru democratie

Directorul serviciului national de informatii al SUA Director of National Intelligence DNI), John Ratcliffe, si-a intensificat criticile la adresa Beijingului, calificand China drept cea mai mare amenintare pentru democratie si libertate in lume dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, care ar tinde spre o dominatie globala, relateaza AFP si Reuters.

Municipiul Alba Iulia si alte cinci localitati din judet ies din carantina

Localitatile Alba Iulia, Blaj, Sebes, Abrud, Ciugud si Craciunelu de Jos ies din carantina, incepand de azi, ramanand in vigoare insa o serie de restrictii. Masura carantinarii mai este valabila la Cugir, unde a fost prelungita perioada cu o saptamana, si la Vintu de Jos, unde ea a fost dispusa la sfarsitul saptamanii trecute.

SONDAJ FINALCAD: Industria constructiilor din lume nu este pregatita pentru implementarea oraselor inteligente

Orasele inteligente au fost un punct de discutie inca inainte de pandemia de coronavirus, izbucnita anul acesta, dar acum, in noul context, orasele fac eforturi ca sa devina entitati conectate digital, astfel incat sa isi serveasca mai bine cetatenii.

Se schimba legea RCA: de ce vrea ASF mai multe avantaje pentru pagubiti

Sistemul in baza caruia functioneaza politele RCA este unul extrem de intortocheat si de stufos, iar prevederile au rolul de a-i avantaja pe unii sau pe altii. in tot acest cadru legal, ASF.

Nicusor Dan: in sedinta Consiliului General de miercuri nu vor fi alesi viceprimarii Mai este un litigiu de solutionat

In sedinta Consiliului General de miercuri nu vor fi alesi cei doi viceprimari ai Capitalei, a declarat primarul general al Capitalei Nicusor Dan. Acesta a explicat ca noul Consiliu General nu este in formatie completa deoarece nu toti consilierii au fost validati de instanta si mai exista un litigiu pe rol.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )