Libnet.ro
UNICEF

16:00

Care este caracteristica principala a romanilor?

Adevărul Adevărul,
Care este caracteristica principala a romanilor?

Acum multi ani de zile lucram la o mega corporatie - una care avea o relatie speciala cu Mos Craciun :). intr-o buna zi, fiind la un training peste mari si tari, cel care conducea respectivul eveniment ne-a pus pe fiecare natie in parte dintre cei care eram prezenti sa facem un exercitiu interesant. Trebuia sa ne sfatuim intre noi, dupa care sa ne ridicam si sa prezentam auditoriului care este specificul poporului din care facem parte. continuă pe Adevărul

Samsung Galaxy S9+ versus iPhone X: care este mai rapid

Foarte multi sunt curiosi cine iese castigator intr-un test comparativ Samsung Galaxy S9+ versus iPhone X. Rezultatul se poate vedea in clipul de mai sus. in urmatoarele saptamani, vom fi asaltati de clipuri menite sa evidentieze care este cel mai performant smartphone al momentului. Galaxy S9, Galaxy S9+ sau iPhone X sunt concurenti fiabili pentru [].

Care este cel mai murdar obiect dintr-un restaurant

Regulile de igiena pentru restaurante sunt foarte stricte, dar cu toate acestea se intampla ca anumite obiecte cu care noi clientii intram in contact sa fie pline de microbi. Cel mai indicat este sa te speli .

Mitul butonului nuclear. Ce e in realitate si care este procedura lansarii unui atac nuclear

Pentru prima data dupa Razboiul Rece, americanii, si nu numai, sunt ingrijorati in privinta capacitatii de control a problemei arsenalului nuclear pe care presedintele american ar trebui sa o aiba.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )