Libnet.ro
UNICEF

15:45

Care este diferenta dintre produsele de igiena si cele dezinfectante si la ce sunt utile fiecare dintre ele

Adevărul Adevărul,
Care este diferenta dintre produsele de igiena si cele dezinfectante si la ce sunt utile fiecare dintre ele

Pandemia de COVID-19 ne-a silit sa acordam o atentie sporita igienei si dezinfectantilor ca mijloace de tinere la distanta a bolilor infectioase. Specialistii atrag atentia ca aproximativ 30% din aceste boli ar putea fi prevenite daca se respecta regulile de igiena. continuă pe Adevărul

Care este diferenta dintre dovlecel si zucchini. Greseala pe care o fac multi romani

Chiar si cele mai iscusite gospodine mai rateaza uneori! Greseala pe care o fac multi romani are legatura cu doua legume cat se poate de banale. Iata cum poti invata care este diferenta dintre dovlecel si zucchini. Cum invatam sa facem diferenta dintre dovlecel si zucchini. Multi romani fac greseala asta Tarabele din piata sunt .

Marcel Ciolacu: Aceasta este diferenta dintre PSD si PNL

Marcel Ciolacu a lansat, joi, un nou atac la Partidul National Liberal si la Guvernul Orban. Liderul PSD ii acuza pe liberali ca au cheltuit 3 milioane de euro pentru un spital care a ramas nefolosit de 5 luni si face comparatie cu spitalul realizat de administratiile PSD din Iasi si Neamt care au investit intr-un spital mobil echipat modern.

UPDATE Seful Jandarmeriei, la DNA intr-un dosar in care este acuzat ca si-ar fi decontat ilegal sute de ore suplimentare: Sunt chestiuni tehnice Nu iau in calcul demisia

Seful Jandarmeriei Romane, Bogdan Enescu, a mers la DNA, joi dimineata, pentru audieri intr-un dosar in care este acuzat de procurori ca ar fi incasat ilegal bani pentru sute de ore suplimentare, in starea de urgenta. in acest dosar sunt vizati si colonelul Ionut Catalin Sindile si generalul Constantin Florea. Bogdan Enescu a spus ca nu ia in calcul sa demisioneze pentru ca nu se impune in acest caz.

Imaginile publicate de Marcel Ciolacu: Aceasta estediferentadintre administratia locala a PSD si cea penelista

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a incercat sa arate, printr-o postare pe o retea sociala, diferenta dintre administratia locala a PSD si cea penelista.

De ce are emotii Nicusor Dan? Un detaliu ignorat, dar care face diferenta

Avansul de 2,5% pe care il are in sondaje fata de Gabriela Firea este departe de a fi linistitor pentru Nicusor Dan cu cateva zile inaintea alegerilor. A recunoscut-o chiar el. Meciul pe care multi il vedeau castigat la alinierea candidatilor la start se joaca pe ultima suta de metri. Nicusor Dan a intrat primul pe turnanta, insa are nevoie sa-si gaseasca suflul ca sa treaca primul linia de sosire.

Al Hilal, exclusa din Liga Campionilor Asiei, desi isi conducea grupa si era castigatoarea editiei trecute. Razvan Lucescu: Este una dintre cele mai mari injustitii din fotbalul mondial

Campioana en-titre Al Hilal a fost exclusa din Liga Campionilor Asiei, in conditiile in care Razvan Lucescu a avut la dispozitie doar opt jucatori de camp si trei portari pentru partida de miercuri cu.

Celebra masa de sah a lui Nicolae Ceausescu a fost scoasa la licitatie. Care este pretul de pornire

Una dintre mesele de sah care i-a apartinul Nicolae Ceausescu va fi scoasa la vanzare, la 1 octmbrie, prin intermediul unei licitatii online. Fostul dictator era mare pasionat de sah, dar si de jocul de carti si se enerva foarte tare atunci cand era batut la cate o partida de sah. Avea grija insa sa fure la septic.

Care este noua functie de la Google care te ajuta in pandemie

Iti doresti sa calatoresti, dar nu stii daca ai cum, avand in vedere restrictiile care apar si dispar peste noapte. Google Maps iti vine in ajutor si iti arata acum statistici.

Facebook s-ar putea retrage din Europa. Care este motivul

Facebook s-ar putea retrage din Europa, daca se va interzicetransferulde date din si catre SUA. Acest demers vinedupa o hotarare in acest sens a Curtii Europene de Justitie din iulie, care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )