Libnet.ro
UNICEF

18:00

Care este secretul lui Horia Brenciu atunci cand canta la nunti. Raspuns la criticile lui Tudor Chirila

Playtech Playtech,
Care este secretul lui Horia Brenciu atunci cand canta la nunti. Raspuns la criticile lui Tudor Chirila

Horia Brenciu a dezvaluit detalii uimitoare, despre o discutie mai veche, pe care s-ar parea ca a avut-o cu Tudor Chirila. Juratul emisiunii Vocea Romaniei a povestit duminica, in calitate de invitat pe un alt post de televiziune, ca a avut anumite contre cu colegul de show, de la PRO TV. Cantaretul merge foarte des . continuă pe Playtech

Ce spune Horia Brenciu despre Stefan Banica Jr, dupa ce a aflat ca nu a fost la spectacolele sale de la Sala Palatului

Rivalitatea dintre cei doi artisti romani este deja cunoscuta de publicul larg. Cu toate ca, la un moment dat, au fost colegi de platou, la X-Factor, emisiunea difuzata de Antena 1. Ce spune Horia Brenciu despre Stefan Banica Jr, dupa ce a aflat ca nu a fost la spectacolele sale de la Sala Palatului De .

Cum o cheama pe Andra in buletin. Putini stiu care este numele ei complet, inainte de casatorie

Cantareata are si un alt prenume, pe care nu multi il cunosc. Sotia lui Catalin Maruta nu si-a ascuns vreodata numele din buletin, insa se intampla foarte rar ca aceasta sa fie intrebata mai multe despre acest aspect. Totodata, e cunoscuta publicului drept Andra de atat de multa vreme, ca atunci cand urca pe scena .

Care este singurul cont de Instagram pe care Printul Harry si Megan Markle il urmaresc! Tu il ai in baza ta de following?

Desi au un numar impresionant de 11 milioane de urmaritori pe contul lor oficial de Instagram, Meghan Markle si Printul Harry urmaresc la randul lor un singur cont! Iata care este acesta! .

Barna spune ca sustine principiul vaccinarii obligatorii. Despre proiectul PSD: Vedem care este stadiul proiectului de lege si vom decide in consecinta

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat joi ca sustine principiul vaccinarii obligatorii, subliniind ca vaccinarea este un drept la viata al copiilor, iar tema s-a activat pe fondul coronavirusului. in ceea ce priveste proiectul PSD, Barna a spus ca o sa vedem daca sunt necesare diverse circumstantieri si dupa ce vedem care este stadiul proiectului de lege, vom decide in consecinta.

Care este adevarata sursa a virusului mortal din China. Nu carnea de sarpe provoaca coronavirusul

Au fost formulate noi ipoteze cu privire la adevarata sursa a virusului mortal din China. Pana in prezent au fost confirmate foarte multe decese, si cazurile de imbolnavire continua, la nivelul altor tari. Epidemia de coronavirus ar fi izbucnit din provincia chineza Wuhan, fiind posibila odata cu consumul de carne de sarpe. A fost o .

PROGRAM CARREFOUR 24 IANUARIE. Iata care este programul magazinelor Carrefour pe 24 ianuarie

Iata care este programul magazinelor Carrefour pe 24 ianuarie.

Terenul pe care este amplasat Cimitirul Eroilor din Chisinau ar fi fost vandut unui dezvoltator Acuzatii grave la adresa presedintelui Dodon si a premierului Un deputat sesizeaza Parchetul

Deputatul moldovean Lilian Carp a anuntat vineri ca va face un demers pe langa Procuratura Generala a Republicii Moldova, cerand sa fie investigate circumstantele in care a fost vandut unui dezvoltator imobiliar terenul pe care se afla Cimitirul Eroilor, unde sunt peste 1. 600 de morminte ale unor ostasi, inclusiv romani, cazuti in special in primul razboi mondial, potrivit Radio Chisinau. El sustine ca in vanzarea acestui teren ar fi implicati mai multi oficiali care se regasesc si in actuala guvernare, aducand acuzatii grave presedintelui Igor Dodon si premierului Ion Chicu.

Fum NEGRU deasupra sediului PSD! Stanescu: Alegerea conducerii partidului, facuta similar modului in care este ales papa la Vatican

Secretarul general interimar al PSD, senatorul Paul Stanescu, vrea sa adopte modelul de numire al Papei in partid. Mai exact, Stanescu este de parere ca cea mai buna solutie de alegere a viitorului.

Bogdan Aurescu, ministrul de Externe: Fara o politica de extindere activa, UE risca sa nu mai fie un actor credibil Care este pozitia Romaniei

Fara o politica de extindere activa, fara o decizie care sa fie luata cat mai curand posibil privind Macedonia de Nord si Albania, Uniunea Europeana risca sa nu mai fie un actor credibil, a declarat, la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )