Libnet.ro
UNICEF

08:00

Care este situatia focarelor de pesta porcina cu trei luni inainte de Craciun

Antena3 Antena3,
Care este situatia focarelor de pesta porcina cu trei luni inainte de Craciun

Numarul de localitati afectate de pesta porcina africana scade usor, potrivit statisticilor ANSVSA. La data de 27 septembrie, cu circa trei luni inainte de Craciun, pesta porcina africana PPA) era semnalata. continuă pe Antena3

Numarul FOCARELOR de PESTA PORCINA, in crestere! Gospordarii din 233 de localitati AFECTATE

Creste numarul focarelor de pesta porcina. La aceasta data, pesta evolueaza in 233 de localitati din 13 judete, cu un numar de 952 de focare dintre care 15 in exploatatii comerciale) si 72 de cazuri la mi.

Numarul FOCARELOR de PESTA PORCINA, in crestere! Gospodarii din 233 de localitati AFECTATE

Creste numarul focarelor de pesta porcina. La aceasta data, pesta evolueaza in 233 de localitati din 13 judete, cu un numar de 952 de focare dintre care 15 in exploatatii comerciale) si 72 de cazuri la mi.

Prefectul judetului: 51 de focare de pesta porcina, confirmate in 9 localitati

Tot mai multe focare de pesta porcina sunt confirmate in judetul Calarasi. Pana in prezent, autoritatile au anuntat existenta a 51 de focare si alte trei suspiciuni in lucru.

Masurile de siguranta in Lucieni, unde a fost descoperit focarul de pesta porcina, au fost ridicate

Centrul Local de Combatere a Bolilor din judetul Dambovita a decis luni, 24 septembrie, ridicarea filtrelor rutiere instituite in zona de protectie, in comuna Lucieni, judetul Dambovita, ca urmare a aparitiei unui focar de pesta porcina in gospodaria unui localnic. De asemenea, s-a luat decizia de suspendare a activitatii de dezinfectie a mijloacelor de transport auto.

Un nou focar de pesta porcina. De aceasta data este vorba despre o ferma izolata in camp din Galati

Avem un nou focar de pesta porcina, in Galati. De aceasta data a fost depistat intr-o ferma izolata in camp, spre granita cu Republica Moldova. Se pare ca fermierul a anuntat medicul veterinar, iar.

MASURI RADICALE in plina epidemie de pesta porcina! Masinile folosite in transportul porcilor ar putea fi CONFISCATE

In plina epidemie de pesta porcina, un fermier propune ca autoritatile sa confiste masinile implicate in transportul porcilor proveniti din judetele afectate de molima. Fermierul Adrian Radulescu.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,17%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,17%, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei BNR). Robor la.

PREZENTA INEDITA la ONU: Un bebelus de trei luni s-a aflat in plen (FOTO)

Copilul de trei luni al prim-ministrului neozeelandez, Jacinda Ardern a fost atractia cea mai mare de la ONU, fiind primul bebelus care a participat la intrunirile formale ale Natiunilor Unite. Ba chiar, i s-a fa.

ROBOR la trei luni stagneaza

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,14%, pentru a doua zi consecutiv, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a.

SONDAJ Care este suma pe care credeti ca o cheltuiti, anul acesta, n vacante?

Romanii au cheltuit, in total, circa 3,96 miliarde lei in vacante, in tara si in strainatate, in prima jumatate a acestui an. De asemenea, numarul calatoriilor realizate de romani a scazut cu 3%. Din totalul innoptarilor inregistrate pentru vacante, de catre rezidenti, 87,6% au fost realizate in Romania si 12,4% in strainatate. in proportie de 98%, calatoriile pentru vacante in strainatate realizate in semestrul I 2018 de catre romani au avut ca destinatie tari din Europa, tarile Uniunii Europene reprezentand 93,8% din totalul acestor calatorii. Sondaj HotNews. ro: Care este suma pe care credeti ca o cheltuiti, anul acesta, in vacante?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )