Libnet.ro
UNICEF

14:15

Care a fost cauza exploziilor din statia de metrou Tineretului. Explicatiile Metrorex

B1 B1,
Care a fost cauza exploziilor din statia de metrou Tineretului. Explicatiile Metrorex

Era aproape 9 seara, duminica, cand la statia de metrou Tineretului a fost sesizata o defectiune care a impus reorganizarea circulatiei trenurilor. Imaginile surprinse la fata locului au aratat mai multe. continuă pe B1

Panica la statia de metrou Tineretului. O garnitura a luat foc

O garnitura de metrou a luat foc in momentul in care a ajuns in statia Tineretului. Explozia a degajat fum puternic.

VIDEO Explozie la metrou Tineretului

O explozie a avut loc duminica la statia de metrou Tineretului, calatorii fiind evacuati inainte ca aceasta sa aiba loc.

Bauturile daunatoare care fac praf sanatatea. Din pacate, toti romanii le consuma

Cei mai multi dintre noi stiu ca, in dieta noastra, sunt anumite bauturi daunatoare, insa continuam sa le consumam fara a ne gandi cat de mult ne afecteaza sanatatea. Medicii trag, insa, un semnal de alarma si recomanda sa le eliminam complet. Acestea sunt bauturile care distrug sanatatea Din ce in ce mai multi medici .

Incredibilul caz al romanului care a castigat in instanta dreptul la concediu medical pentru COVID: Nu a primit certificatul nici la 3 saptamani de la decizia tribunalului si a fost nevoit sa se adreseze din nou instantei

Cosmin Gheorghe, un barbat de 47 de ani care lucreaza la o firma din Arad, testat pozitiv cu COVID-19 pe 8 august, nu a primit concediul medical pentru perioada de doua saptamani in care a stat izolat din cauza infectiei cu virusul nici la 3 saptamani dupa o decizie a instantei in acest sens. La finalul lunii august, Cosmin Gheorghe a fost nevoit sa se adreseze instantei dupa ce autoritatile - Directia de Sanatate Publica Arad, Ministerul Sanatatii si Ministerul Muncii - au facut ping pong cu el si l-au pasat de la una la alta, dupa cum marturisea barbatul, intr-un interviu acordat HotNews. ro in urma cu doua saptamani. Acum, Cosmin Gheorghe este nevoit sa mearga din nou in instanta.

Chinurile prin care trec doi soti din Suceava vindecati de COVID-19. Cu ce sechele au ramas dupa patru luni

Gheorghe Fron, primarul comunei Cornu Luncii, din judetul Suceava si sotia sa s-au infectat cu COVID-19 in primavara acestui an si au ajuns la spital. Au trecut 4 luni de cand au fost declarati vindecati, dar inca au probleme mari de sanatate.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2933 seconds )