Libnet.ro
UNICEF

10:30

Care au fost cele mai populare cautari ale romanilor pe Google in 2017

Antena3 Antena3,
Care au fost cele mai populare cautari ale romanilor pe Google in 2017

Cele mai populare cautari ale romanilor pe Google, in 2017, au fost: rezultate bac, rezultate evaluare nationala, Stats Royale, emag Black Friday,. continuă pe Antena3

Bacalaureatul, Evaluarea Nationala si Black Friday, intre cele mai populare cautari ale romanilor pe Google in 2017

Bacalaureatul, Evaluarea Nationala, Black Friday, artiste care au incetat din viata in acest an, precum Stela Popescu si Ileana Ciuculete, turneele de tenis Wimbledon si Roland Garros, dar si retete de socata si tiramisu se numara intre cele mai populare cautari ale romanilor pe Google in anul 2017, scrie News. ro.

Klaus Iohannis: Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalitati ale Romaniei. Este o zi foarte trista pentru Romania si pentru romani

Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalitati ale Romaniei, iar aceasta este o zi foarte trista pentru Romania si pentru romani, spune presedintele Klaus Iohannis.

Care sunt cele mai bune locuri in avion, ca sa ai parte de cea mai atenta servire. Dezvaluirile unui insotitor de bord

Sa astepti mult si bine sa fii servit intr-un avion nu este cea mai placuta parte a calatoriei. Un insotitor de bord spune exact care sunt cele mai bune locuri in avion, pentru a avea.

Subiectele zilei:De ce este Ierusalimul unul dintre cele mai spinoase puncte ale conflictului israeliano-palestinian; Drama defrisarii padurilor virgine din Romania;Afacerea imobiliara a deceniului: 26 milioane de lei pe un spatiu de 160 mp

Nemuritoarele lucruri mici, ingineresti, ale regelui Mihai. Locul a fost neasteptat. Am avut acest privilegiu, sa stau in apropierea. Trump isi pune lumea-n cap, cu mutarea ambasadei la Ierusalim. Dar, dupa ce si-au vazut sacii in caruta, s-au facut ca ploua. Decizie.

iNCA O TRAGEDIE: A murit una dintre cele mai titrate sportive ale Romaniei

Federatia Romana de Atletism a anuntat, marti, decesul atletei Cristina Nicolau, multipla campioana la triplusalt, proba in care detine recordul national de sala, din anul 2000. Cristina Nicolau.

iNCA O TRAGEDIE: A MURIT una dintre cele mai CUNOSCUTE SPORTIVE ale Romaniei

Federatia Romana de Atletism a anuntat, marti, decesul atletei Cristina Nicolau, multipla campioana la triplusalt, proba in care detine recordul national de sala, din anul 2000. Cristina Nicolau.

De ce este Ierusalimul unul dintre cele mai spinoase puncte ale conflictului israeliano-palestinian

Statutul Ierusalimului constitue de mai bine de o jumatate de secol una dintre cele mai spinoase probleme ale conflictului israeliano-palestinian. Donald Trump a promis in mai multe randuri in timpul campaniei electorale transferarea Ambasadei Statelor Unite in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

Care au fost cei mai destepti oameni din istorie si cine a avut un IQ mai mare de 220

In topul celor mai destepti oameni din lume se gasesc scriitori, oameni de stiinta, matematicieni, medici, personalitati care si-au spus cuvantul in diferite domenii de activitate, lasand in urma lor o mostenire remarcabila.

Cele mai bune filme din 2017 sunt acum disponibile intr-un rezumat

Daca ai fost curios care sunt cele mai bune filme din 2017, un critic de film cu experienta a creat un colaj in care le sintetizeaza pe toate, in opinia sa. in fiecare an suntem asaltati cu o multitudine de filme, mai mult sau mai putin bune. Unele sunt menite sa faca valuri la box [].

Cele mai viralizate 10 orase si locuri din lume pe Instagram in 2017

In 2017 reteaua de socializare Instagram a fost luata cu asalt de milioane de fotografii realizate de utilizatori in locuri turistice superbe din lume. Iata care au fost cele mai viralizate 10 astfel de locuri.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )