Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care au fost cele mai vanate specializari universitare anul acesta

Adevărul Adevărul,
Care au fost cele mai vanate specializari universitare anul acesta

Media Digitala si Tehnologia Informatiilor au fost cele mai vanate specializari la licenta de catre absolventii ciclului liceal de anul acesta, pentru care s-au batut aproximativ 20 de candidati pe un loc bugetat. Cel putin asa arata datele transmise de cele mai mari universitati din Romania. continuă pe Adevărul

Anuntul meteorologilor! Lunile iunie si iulie au fost cele mai ploioase din ultimii optani in Romania

Primele doua luni din aceasta vara au fost cele mai ploioase din ultimii opt ani. in lunile iunie si iulie, aproape ca nu a fost o zi in care sa nu ploua in Romania, iar meteorologii spun ca vara aceasta.

Nicio zi de canicula vara aceasta, iar iunie si iulie au fost cele mai ploioase din ultimii 8 ani n Romnia

Primele doua luni din aceasta vara au fost cele mai ploioase din ultimii opt ani. in lunile iunie si iulie, aproape ca nu a fost o zi in care sa nu ploua in Romania, iar meteorologii spun ca vara aceasta este una atipica pentru toata emisfera nordica, transmite Mediafax.

Care sunt cele mai cautate meserii din Romania

Soferia este cea mai cautata meserie, arata cel mai recent studiu din industria HORECA. Nevoia mare de oameni in acest domeniu a fost constanta in ultimul an si jumatate, avand in vedere ca a generat,.

Care sunt cele mai cautate facultati de la Universitatea Bucuresti. O specializare a ajuns la concurenta si de 20 de candidati pe loc

Concurenta acerba si in acest an pentru un loc de student la Universitatea din Bucuresti! Din aproximativ 20. 000 de studenti care au incercat sa obtina unu dintre cele circa 4. 250 de locuri bugetate din cadrul.

Cele mai impresionante necropole antice din lume. Mormintele regale pline de bogatii care nu au putut fi scoase la iveala

Necropolele antice au fost de-a lungul timpului locurile multora dintre cele mai pretioase descoperiri arheologice si continua sa fascineze lumea prin misterele lor.

Cum sa ne ferim eficient de intepaturile tantarilor. Bolile cele mai raspandite sunt arbovirozele, dintre acestea facand parte si infectia cu virusul West Nile

Tantarii sunt una din cele mai suparatoare insecte care ne deranjeaza in sezonul cald. Cu toate ca, in majoritatea cazurilor, intepaturile lor provoaca doar o mica leziune care ne va face sa ne scarpinam puternic, in unele cazuri tantarii pot transmite boli grave.

Cele mai frumoase desene animate. Si pentru copii si pentru adulti!

Toti iubim desenele animante! Nu conteaza ce varsta avem sau prin cate experiente am trecut pentru ca atunci cand vedem la televizor desenele animate cu care am crescut, ne cuprinde nostalgia si ne bucuram de ele ca niste copii mici.

Una dintre cele mai cautate destinatii din Romania: E mai frumos ca in Croatia

Sovata este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta. Multi turisti care ajung acolo pentru prima data raman placut impresionati. Multi dintre ei spun ca in Sovata E mai frumos ca-n Croatia?.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Concurs

La un concurs o blonda este intrebata : Care este cea mai mare descoperire in chimie?. - Vopseaua de par! .

HOROSCOP. Zodiile care vor fi cele mai afectate de eclipsa de luna

In noaptea de 27 spre 28 iulie, vom fi martorii a celei mai lungi eclipse totale de Luna a secolului 21: de o ora si 43 de minute, iar astrologii sunt de parere ca acest tranzit isi va lasa o puternica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )