Libnet.ro
UNICEF

14:00

Care sunt avantajele functiei wishlist pentru un magazin online

Hotnews Hotnews,
 Care sunt avantajele functiei wishlist pentru un magazin online

Wishlist sau lista de dorinte aduna intr-un loc produsele salvate si dorite de clienti in contul lor de utilizator, dar pe care nu intentioneaza sa le achizitioneze imediat. Iata cateva avantaje pe care le obtin magazinele daca implementeaza lista de dorinte pe website. continuă pe Hotnews

Proprietarul unui magazin online din China a batut o clienta pentru ca l-a reclamat (VIDEO)

Proprietarul unui magazin online din China a batut o clienta dupa ce aceasta a depus o reclamatie deoarece nu primise hainele comandate la timp. Pentru a se razbuna, barbatul a strabatut peste 800 de kilometri.

Un nou termen in dosarul in care sunt judecati Liviu Dragnea si fosta sa sotie, la instanta suprema

Un nou termen in dosarul in care Liviu Dragnea este judecat pentru complicitate la abuz in serviciu, iar fosta sa sotie, Bombonica Prodana, pentru abuz in serviciu, are loc marti la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Procesul lui Liviu Dragnea s-a reluat de la zero in toamna trecuta, dupa pensionarea unui judecator.

Formularul 600 pentru depunerea online in vederea CAS si CASS pe activitati independente

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a publicat luni, forumularul 600 in format PDF inteligent, care poate fi completat pe calculator si depus on-line, pe site-ul institutiei.

Care sunt cele mai scumpe bauturi spirtoase din lume

Bauturile spirtoase au fost de-a lungul secolelor medicamente, au indeplinit diverse roluri in procesiuni religioase sau, pur si simplu, au fost consumate pentru relaxare si distractie. De aceea,.

Primul lider PSD care isi exprima sustinerea totala pentru premierul Mihai Tudose

Se impart taberele in PSD! Dupa ce mai multi apropriati ai lui Dragnea au cerut convocarea de urgenta a unui Comitet Executiv pentru a discuta despre scandalul recent dintre premierul Mihai Tudose si mi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3164 seconds )