Libnet.ro
UNICEF

00:06

Care sunt cei 5 deputati ce s-au abtinut de la votul pentru abrogarea recursului compensatoriu

Hotnews Hotnews,
 Care sunt cei 5 deputati ce s-au abtinut de la votul pentru abrogarea recursului compensatoriu

Cinci deputati s-au abtinut, miercuri, la votul asupra proiectului de lege care a abrogat recursul compensatoriu. intre ei s-au aflat deputatul PSD Florin Iordache, artizanul controversatelor modificari la legile justitiei, si deputatii UDMR Marton Arpad si Kulcsar-Terza Jozsef-Gyorgy. continuă pe Hotnews

Care sunt cei 5 deputati ce s-au abtinut de la votul pentru abrogarea recursului compensatoriu

Cinci deputati s-au abtinut, miercuri, la votul asupra proiectului de lege care a abrogat recursul compensatoriu. intre ei s-au aflat deputatul PSD Florin Iordache, artizanul controversatelor modificari la legile justitiei, si deputatii UDMR Marton Arpad si Kulcsar-Terza Jozsef-Gyorgy.

Bloomberg: Cine sunt cei mai pregatiti elevi din lume, conform testelor PISA din 2018

Elevii dintr-o tara si-au surclasat omologii din toate celelalte la testele de lectura, matematica si stiinte, evidentiind o resursa de viitoare crestere economica si eforturile care sunt necesare in tarile avansate pentru a tine pasul. Studiul trianual al OECD despre nivelul de cunostinte scolare din toata lumea a aratat ca ei au avut performante excelente la stiinte si matematica, chiar daca venitul pe familie din tara lor este sub media celorlalte tari.

Exclusiv: Avertismentul Agentiei Europene de Mediu. Care sunt marile pericole pentru ecosistemul european

Europa nu isi va atinge tintele de mediu pentru 2030 daca nu va intreprinde actiuni urgente in urmatorii 10 ani, afirma directorul executiv al Agentiei Europene de Mediu. Miza este oprirea extinctiei.

VOUCHERE VACANTA 2020. Modificari la modul de acordare al voucherelor. Care sunt noile reguli

Vor fi introduse voucherele de vacanta ce pot fi utilizate exclusiv in perioadele aprilie-mai si octombrie-noiembrie, avand o valoare mai mare decat cea a voucherelor acordate pentru.

Suma uriasa pe care Viviana ar trebui sa o plateasca pentru repatrierea trupului lui Cornel Gales. Ce se intampla acum la morga

Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales ar putea sa nu poata fi adus acasa. Sotul regretatei cantarete Ileana Ciuculete ar putea sa fie inmomantat in Spania, loc in care s-a produs accidentul rutier in care si-a pierdut viata. Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales ar putea sa nu ajunga acasa Viviana, cea care l-a iubit, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )