Libnet.ro
UNICEF

18:30

Care sunt cele mai vandute marci de masini pe Autovit.ro

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai vandute marci de masini pe Autovit.ro

Anul trecut, valoarea autoturismelor puse la vanzare pe Autovit. ro a crescut cu 30% fata de anul precedent. Daca in 2017 s-au inregistrat tranzactii de 600 de milioane de euro, in 2018 suma a ajuns la o suma de 784 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai renumite icoane miraculoase din Romania

Cele mai vestite icoane din tara noastra sunt : Sfanta Ana de la Manastirea Bistrita Neamt, Maica Domnului de la Manastirea Neamt, Maica Domnului de la Manastirea Dintr-un Lemn . Apoi, Maica Domnului de la.

Croazierele, crestere de peste 20% fata de celelalte vacante. Care sunt cele mai cautate destinatii

Piata croazierelor a crescut considerabil in ultimii ani. Succesul acestor vacante se datoreaza campaniilor de promovare, dar si tarifelor tot mai scazute, care fac ca produsul sa fie accesibil unui numar tot mai mare de turisti. Pretul unei croaziere.

DIETA. Factorii care iti saboteaza dieta. Care sunt cele mai comune capcane

Ti-ai propus sa slabesti, dar dietan-a dat niciun rezultat, de mai bine de o luna. Cel mai probabil faci una dintre acele greselile comune in materie de diete. Nutritionistul Sarah.

Care sunt cele mai importante beneficii ale terapiei prin arta

Terapia prin arta este inainte de toate o forma de expresie ce ajuta o persoana sa isi exteriorizeze sentimente sau emotii prin desen, pictura, colaje sau modelaj. Care sunt cele mai importante beneficii ale terapiei prin arta aflati din materialul de mai jos.

Horoscop. Care sunt cei mai gelosi nativi din zodiac

Sunt cateva zodii care, atunci cand sunt intr-o relatie, duc gelozia la extrem, chiar daca tradarea are loc doar in mintea lor. Un simplu gest al partenerului le face sa izbucneasca. Acestea sunt cele mai.

HOROSCOP. 6 rele si 6 foarte bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o.

INTERVIU Maia Sandu. Aceste alegeri sunt cele mai nedemocratice din toata istoria Republicii Moldova. Abuzurile guvernarii sunt sufocante. Noi, liderii opozitiei, suntem urmariti de politie, ne sunt interceptate telefoanele, ne-a fost deschis un dosar pe

Maia Sandu: Abuzurile guvernarii au inceput cu mult inainte de inceperea campaniei electorale si au devenit sufocante in aceste zile. Statul este capturat si institutiile sale sunt folosite impotriva opozitiei. Regimul actual a schimbat sistemul electoral in pofida obiectiilor partenerilor externi, si-a subordonat administratia publica centrala si locala, si-a numit oameni loiali in pozitiile-cheie, inclusiv la Curtea Constitutionala, la Comisia Electorala Centrala, in procuratura, in instantele de judecata si foloseste toate aceste resurse administrative pentru a frauda alegerile. Campania electorala este dominata de dezinformare si stiri false.

HOROSCOP. Zodiile care au cele mai multe cosmaruri. Au ganduri negre si nu se odihnesc niciodata cat trebuie

Aceste trei zodii au mai multe cosmaruri ca celelalte semne zodiacale. HOROSCOP SCORPION- Visezi lucruri intunecate si de nesuportat. Tu ai cele mai puternice cosmaruri dintre toate zodiile.

Varsta de pensionare a fost schimbata oficial: Documentul de care are nevoie toata lumea. Femeile sunt cele mai afectate...

Potrivit unei decizii luate de Guvern prin OUG, femeile vor putea iesi la pensie la aceeasi varsta ca si barbatii. Pana acum, femeile se puteau pensiona la 63 de ani, iar barbatii, la 65 de ani.

Harta calitatii drumurilor din Romania. Care sunt cele mai bune si cele mai rele

Soferii din Romania au la dispozitie o harta a calitatii drumurilor din Romania, realizata de membrii Asociatiei Pro Infrastructura.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )