Libnet.ro
UNICEF

13:46

Care sunt efectele cafelei asupra sanatatii noastre

Adevărul Adevărul,
Care sunt efectele cafelei asupra sanatatii noastre

Cine nu bea cafea? Statisticile la nivel mondial arata ca mai mult de 2,25 miliarde de cesti de cafea se consuma zilnic in lume. Totusi, desi este un energizant natural, cafeaua are destul de multe efecte negative printre consumatori, evidentiate chiar de catre medicii din intreaga lume. Dar, si efecte pozitive. continuă pe Adevărul

Sorina Pintea: Chiar daca exista voci care sunt impotriva si nu isi doresc ca Romania sa reuseasca, vom contrui spitalele regionale, asa cum am promis

Indicatorii tehnico-economici ai studiului de fezabilitate pentru constructia Spitalului Regional de Urgenta Iasi au fost aprobati de catre Consiliul Interministerial, anunta Ministerul Sanatatii. Spitalul ar urma sa aiba 850 de paturi in regim de spitalizare continua si 40 paturi pentru spitalizare de zi. Chiar daca exista voci care sunt impotriva si nu isi doresc ca Romania sa reuseasca, noi vom contrui spitalele regionale, asa cum am promis, afirma ministrul Sorina Pintea.

Galaxy A60 si Galaxy A40s, lansate oficial: care sunt noutatile interesante ale telefoanelor ieftine

Ritmul lansarilor de la Samsung a devenit foarte alert in ultimele luni, iar Galaxy A60 si Galaxy A40s sunt cele mai noi modele din portofoliu. in ultimul an, sud coreenii de la Samsung au facut.

Subiectele zilei: Care sunt cele trei clanuri care l-au sustinut pe Dragnea la Curtea Suprema; Cinismul unui chirurg iesean: spaga luata pentru pacientii care mor nu se restituie; Ce cred milenialii despre societate, UE, lume si viata

Cine sunt femeile cu Vuitton din Teleorman, angajate la stat, care zbierau DRAGNEA, PRESEDINTE in fata la iCCJ. Alcea Cristiana - consilier judetean CJ Teleorman. Popescu: Sa candideze pentru inca un mandat ar fi un gest deplasat si arogant din partea lui Augustin Lazar. Augustin Lazar nu a fost un tortionar, a fost pur si simplu un procuror.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care sunt cuvintele compuse care se scriu legat si cele care se scriu cu cratima

Ana Iorga a vorbit la rubrica Pe cuvant despre cuvintele compuse, care de multe ori ne pun in mare incarcatura. Nu stim daca sa le scriem cu cratima sau intr-un singur cuvant. Alteori, nu stim daca.

Sfat de sanatate. Care sunt cauzele tiuitului in ureche si cum se trateaza

Tiuitul in ureche, cunoscut si ca tinitus, este un simptom al unor tulburari ale urechii. Poate fi o problemape termen scurt sau una care dureazaani de zile. Medicul specialist ORL Bogdan Popescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )