Libnet.ro
UNICEF

21:15

Care sunt judetele care au inregistrat joi cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Adevărul Adevărul,
Care sunt judetele care au inregistrat joi cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. De altfel, aici rata de pozitivare continua sa creasca. Judetul Cluj este pe locul II, iar Iasi, pe locul III. in acelasi timp, in judetul Alba rata de infectare este in continuare mai mare ca cea din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Care sunt judetele care au inregistrat luni cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus, depasind in acelasi timp pragul de 3,19 la mia de locuitori imbolnaviti. Judetul Brasov este pe locul II la numarul de noi infectari in 24 de ore, iar judetele Iasi si Prahova, pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat miercuri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. De altfel, aici rata de pozitivare continua sa creasca. Judetul Cluj este pe locul II, iar Mures, pe locul III. in acelasi timp, in judetul Alba rata de infectare este deja mai mare ca cea din Bucuresti.

Care sunt judetele care au inregistrat marti cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. De altfel, aici rata de pozitivare continua sa creasca. Judetul Cluj este pe locul II, iar Iasi, pe locul III. in acelasi timp, judetul Alba a intrat de astazi in topul judetelor unde rata de infectare a trecut de 3 la mia de locuitori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )