Libnet.ro
UNICEF

23:15

Care sunt judetele care au inregistrat marti cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Adevărul Adevărul,
Care sunt judetele care au inregistrat marti cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. De altfel, aici rata de pozitivare continua sa creasca. Judetul Cluj este pe locul II, iar Timis, pe locul III. in acelasi timp, in judetul Cluj este inregistrata cea mai mare rata de infectare la mia de locuitori. continuă pe Adevărul

Care sunt judetele care au inregistrat duminica cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Aici rata de pozitivare continua sa creasca. Judetul Alba este pe locul II, iar Cluj, Dolj si Prahova sunt pe locul III. Totodata, in judetul Alba rata de infectare este in continuare mai mare decat cea din Capitala.

Care sunt judetele care au inregistrat luni cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este in continuare pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Aici rata de pozitivare continua sa creasca. Judetul Timis este pe locul II, urmat de Cluj, Maramures si Dolj. Totodata, in judetul Alba rata de infectare este in continuare mai mare decat cea din Capitala, iar in judetul Cluj este la acelasi nivel cu cea din Bucuresti.

Judetele care au inregistrat luni cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul ocupa, luni, primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus, iar rata de pozitivare continua sa creasca. Locul al doilea este ocupat de judetul Timis. Acesta este urmat de Cluj, Maramures si Dolj. Important de subliniat: rata de infectare este in continuare mai mare in judetul Alba decat cea din Capitala, iar in judetul Cluj este la acelasi nivel cu cea din Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )