Libnet.ro
UNICEF

19:30

Care sunt motivele de disputa dintre PSD si PNL pe legea carantinei. De ce zace proiectul in Parlament

Adevărul Adevărul,
Care sunt motivele de disputa dintre PSD si PNL pe legea carantinei. De ce zace proiectul in Parlament

Parlamentarii au oprit dezbaterile la legea carantinei dupa ce nu au putut sa cada de acord asupra unor prevederi care sa asigure parghii de control pentru stat, dar care in acelasi timp sa garanteze respectarea drepturilor persoanelor bolnave sau suspectate a fi bolnave de Covid 19. PSD asteapta mai intai clarificari de la Guvern si avizul CSM, apoi va vota proiectul in Senat, forul decizional. continuă pe Adevărul

Se reia procesul in care Liviu Dragnea cere dizolvarea PSD. Dosarul treneaza de mai multe luni (VIDEO)

Procesul in care Liviu Dragnea cere dizolvarea PSD, partid pe care l-a condus pana la momentul in care a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare, se reia joi la Tribunalul Bucuresti, potrivit B1.

PSD critica legea privind carantinarea, trimisa de Guvern in Parlament

PSD sustine ca este extrem de ingrijorat de situatia sanitara din tara si afirma ca proiectul de l.

Amnistia fiscala e modificata. Legea a aparut in Monitorul oficial. Care sunt noutatile

Consultantul fiscal Adrian Benta a analizat Legea nr. 1142020 care aduce modificari la procedura amnistiei fiscale reglementate initial prin OG nr. 62019 cu modificari ulterioare. Pe cale de consecinta, spune el, pentru a putea aplica aceasta lege, trebuie sa ne raportam la reglementarile OG nr. 62019 si la normele de aplicare pentru aceasta.

Anunt de ultima ora! Denunt penal pentru Guvernul Orban. Care sunt acuzatiile?

Denunt penal impotriva Guvernului Orban. Asociatia Civica Solidaritatea din Hunedoara acuza Executivul si senatorul PNL, Carmen Harau, de trafic de influenta dupa anuntul unor ajutoare de stat pentru anumite multinationale. Reclamantii sustin ca ajutoarele incalca prevederile tratatului de functionare ale Uniunii Europene si ca sute de milioane de euro promise companiilor echivaleaza cu suma necesara dublarii alocatiilor.

Un total de 300.000 de masini electrice pe strazi in 2030 si eliminarea a 5 milioane de autovehicule vechi din parcul auto. Care sunt propunerile APIA pentru industria auto

In conditiile in care industria auto trece prin momente grele din cauza crizei Covid si in contextul in care trebuie sa reduca si emisiile de CO2, Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile propune ca Romania sa-si asume o serie de obiective legate de promovarea vehiculelor electrice. APIA vine si cu un set de propuneri din partea mediului de afaceri, cum ar fi si modificarea impozitului anual pentru autovehicule, cu luarea in considerare pentru calculul acestuia a parametrilor legati de poluare sau schimbari climatice.

Programul Prima casa devine Noua casa! Care sunt principalele schimbari

Programul Prima casa devine Noua Casa, potrivit ultimului proiect anuntat de Guvern. Iar doritorii ar putea sa se orienteze la imobile ceva mai mari, dar si mai scumpe. Cei care viseaza la o casa ar putea accesa un credit cu o valoare de peste 100. 000 euro.

LUDOVIC ORBAN: Toate ministerele care sunt implicate in batalia anti-COVID trebuie sa fie mobilizate la maxim

Premierul Ludovic Orban a cerut mobilizare generala ministrilor care conduc ministerele implicate in batalia anti-COVID, dupa ce numarul de cazuri de infectare cu noul coronavirus a crescut in ultimele zile.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )