Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt simptomele in caz de gripa. Sfaturi pretiose pentru parinti - VIDEO

Antena3 Antena3,
Care sunt simptomele in caz de gripa. Sfaturi pretiose pentru parinti - VIDEO

Alexandru Rafila, membru in Comitetul Executiv al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, a intervenit prin telefon la Antena 3, unde a vorbit despre numarul mare de romani care iau cu asalt camerele de garda ale spitalelor, din cauza valului de gripa declansat in ultimele zile. Prof. Univ. Dr. Alexandru Rafila a tras un semnal de alarma si le-a transmis parintilor sa nu mai aglomereze camerele de garda, ci sa se adreseze medicului de familie sau medicului pediatru. continuă pe Antena3

Utile: Bautura diminetii care face minuni in corp. Scade colesterolul, curata ficatul si colonul; Cum deosebesti gripa de raceala. Care sunt simptomele de gripa si cum trebuie sa actionezi

Menopauza prematura este semnul unor probleme de sanatate viitoare. Ce boli importante anunta si cum pot fi prevenite. Femeile care trec printr-o menopauza. Ce este Evali, noua boala provocata de tigarile electronice! Care sunt simptomele. O noua boala indusa de tigara electronica este Evali, afectiunea care in Romania.

Care sunt simptomele coronavirusului din China? Seamana foarte mult cu gripa, iar medicii spun ca, daca vor exista cazuri in Romania, bolnavii pot fi tratati in tara

Boala provocata de noul coronavirus care a ucis 9 oameni in China se aseamana foarte mult cu gripa, principalele simptome fiind febra, tusea seaca, starea generala proasta, durerea de cap si tulburarile respiratorii, a explicat, pentru HotNews. ro, Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals. Adrian Streinu Cercel mai spune ca tratament care sa se adreseze acestui virus nu exista, in schimb exista tratamente patogenice, care se adreseaza cailor prin care boala se poate constitui, ceea ce este deosebit de important.

Care sunt cele mai bogate tari din lume: cum arata distributia globala a averii

In cazul in care te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai bogate tari din lume, infograficul de mai jos iti ofera o situatie detaliata a distributiei averii pe mapamond. O analiza.

Cat de expusi sunt romanii la noul coronavirus. Care sunt primele simptome ale acestei boli

China este de azi in carantina, lucru care a inceput sa sperie pe toata lumea. Virusul se raspandeste extrem de rapid, iar Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda tuturor tarilor monitorizare activa, preventie si pregatiri pentru o eventuala interventie in cazul epidemiei. Cat de expusi sunt romanii si care sunt primele simptome ale acestei boli? Cat .

Legea privind eliminarea pensiilor speciale va intra la votul deputatilor in 28 ianuarie. Care sunt categoriile vizate

Legea privind eliminarea pensiilor speciale va intra la votul deputatilor in 28 ianuarie, a anuntat luni presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu. Comisia pentru munca a Camerei Deputatilor a dat raport favorabil in 17 decembrie pentru abrogarea pensiilor speciale. Singurii care isi mentin privilegiile sunt militarii si politistii. Magistratii isi pierd pensiile speciale, desi au de partea lor o decizie a Curtii Constitutionale care spune ca modificarea acestora este neconstitutionala.

Care sunt cele mai valoroase branduri din lume: ce locuri ocupa Amazon, Apple sau Google

In cazul in care ai o afinitate pentru branduri si valoarea financiara din spatele lor, te vei bucura sa afli ca a fost publicat noul clasament anual al Brand Finance Global 500. Puterea.

CALIN POPESCU TARICEANU: Am primit instiintarea ca sunt suspect intr-un dosar penal pentru abuz in functie

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, marti seara, ca a primit o instiintare de la Parchetul General ca este suspect intr-un dosar de abuz in functie, in legatura cu mandatul unui senator care se afla in incompatibilitate. Dosarul vizeaza perioada in care a fost presedinte al Senatului. Tariceanu a afirmat ca se va prezenta la audieri, insa sustine ca presedintele Senatului nu are prerogative in aceasta situatie, relateaza News. ro.

Drula (USR): Autostrada Tg. Mures - Iasi nu va beneficia de fonduri europene in urmatorul program operational european Care sunt singurele doua proiecte ce ar urma sa fie finantate

Autostrada Unirii A8 Tg. Mures - Iasi nu va beneficia de fonduri europene in urmatorul program operational 2021-2027, conform deputatul USR Catalin Drula, membru in Comisia de Transporturi din Parlament. Informatiile provin dintr-un draft al programului pe care Guvernul l-a discutat cu partidele politice, iar in el doar doua mari proiecte de infrastructura vor beneficia de fonduri europene nerambursabile. Situatia este foarte grava si ar trebui, in primul rand, ca guvernul sa o prezinte cu onestitate cetatenilor, spune Drula.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )