Libnet.ro
UNICEF

08:15

Carles Puigdemont poate fi extradat, a decis un tribunal din Germania

Hotnews Hotnews,
 Carles Puigdemont poate fi extradat, a decis un tribunal din Germania

Un tribunal din Germania a hotarat, joi, ca fostul lider catalan Carles Puigdemont poate fi extradat in Spania, pentru acuzatia de utilizare ilegala a fondurilor publice, dar a respins o cerere de extradare pe fondul rebeliunii, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Germania a DECIS! Carles Puigdemont poate fi extradat in Spania

Fostul lider catalan Carles Puigdemont poate fi extradat in Spania, au decis judecatorii germani. Cel mai probabil sotul romancei Marcela Toporva fi incatusat la Barcelona, dupa organizarea, la 1.

O femeie neonazista din Germania, condamnata la nchisoare pe viata pentru uciderea a 10 persoane

O femeie din Germania a fost condamnata, miercuri, la inchisoare pe viata pentru rolul sau in uciderea a 10 oameni in timpul unei campanii pline de violenta condusa de un grup neonazist, relateaza Reuters.

O femeie neonazista din Germania, care ar fi pe jumatate romnca, condamnata la nchisoare pe viata pentru uciderea a 10 persoane

O femeie din Germania, care ar fi pe jumatate romanca, a fost condamnata, miercuri, la inchisoare pe viata pentru rolul sau in uciderea a 10 oameni in timpul unei campanii pline de violenta condusa de un grup neonazist, relateaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )