Libnet.ro
UNICEF

11:31

Carmen Avram, avertisment dur in Parlamentul European privind mafia lemnului

Antena3 Antena3,
Carmen Avram, avertisment dur in Parlamentul European privind mafia lemnului

Carmen Avram a lansat un avertisment dur in Parlamentul European, in privinta unui fenomen tot mai ingrijorator: mafia lemnului. Fiecare stat european trebuie sa isi protejeze padurile, cea mai importanta. continuă pe Antena3

Parlamentul European valideaza noua propunere a Frantei pentru Comisia von der Leyen

Parlamentul European PE) i-a dat unda verde joi francezului Thierry Breton sa devina comisar european insarcinat cu piata interna si domeniul digital, in pofida riscului unor conflicte de interese, evocate de catre unii eurodeputati, au declarat surse parlamentare pentru AFP.

Be EU. Adina Valean, audiata in Parlamentul European

Europarlamentarul Adina Valean, propusa pentru functia de comisar european din partea Romaniei, va fi audiata astazi in Comisia pentru Transporturi din Parlamentul European. Adina Valean a primit aviz pozitiv.

Parlamentul European someaza Polonia sa permita educatia sexuala in scoli

Parlamentul European si-a exprimat joi profunda preocupare in legatura cu un proiect de lege din P.

Adina Valean, audiata in Parlamentul European: Pactul ecologic va reprezenta o prioritate. Vreau sa fiu cea care va debloca dosarul pentru Cerul Unic European (VIDEO)

Europarlamentarul PNL Adina Valean, propusa pentru functia de comisar european din partea Romaniei, este audiata, joi, in Comisia pentru Transporturi a Parlamentului European. La inceputul audierilor, Valean a.

Ziua Z, pentru Adina Valean. Trece, sau nu trece, de audierile din Parlamentul European?

Dupa incercarile esuate, si refuzate, ale guvernului Dancila, de a propune comisar european, Ludovic.

Parlamentul European. Adina Valean a primit aviz pozitiv cu unanimitate de voturi din partea Comisiei pentru afaceri juridice

Europarlamentarul PNL Adina Valean, propusa comisar european din partea Romaniei pentru portofoliul transporturilor, a primit, cu unanimitate de voturi, avizul pozitiv al Comisiei pentru afaceri juridice JURI) a Parlamentului European, for care examineaza integritatea candidatilor pentru functia de membru al Comisiei Europene. Comparativ, Rovana Plumb nu a reusit sa treaca de JURI.

Adina Valean, audiata in Parlamentul European: Voi pune intreaga experienta in sprijinul Romaniei

Europarlamentarul Adina Valean, nominalizata pentru postul de comisar european, este audiata marti in comisiile parlamentare reunite de afaceri europene, ea fiind insotita de catre premierul Ludovic Orban.

Be Eu: Adina Valean, verificata in Parlamentul European

Adina Valean, nominalizata pentru postul de comisar european va fi audiata in scurt timp in comisiile parlamentare de Afaceri Europene din Parlament. Avizul comisiei de azi este unul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )