Libnet.ro
UNICEF

21:30

Carmen Avram, despre crimele din Caracal: Dinca era prea sigur pe el si nu era prima data cand ucisese

Antena3 Antena3,
Carmen Avram, despre crimele din Caracal: Dinca era prea sigur pe el si nu era prima data cand ucisese

Europarlamentarul PSD Carmen Avram sustine ca un detaliu ciudat il reprezinta faptul ca Gheprghe Dinca nuera atent la detalii, avand in vedere ca locuieste intrum oras mic precum Caracalulul, unde oamenii. continuă pe Antena3

Tonel Pop, noi declaratii despre cazul din Caracal: Fetele pot fi ascunse pe undeva. Pot fi plasate in strainatate

Tonel Pop a facut noi dezvaluiri cu privire la cazul crimelor din Caracal. Avocatul familiei Luizei sustine ca fetele ar putea fi in viata, iar un grup infractional le-ar ascunde. Fetele sunt cautate vii.

VIDEO Psihiatru, despre crimele din Caracal: Par a fi gesturi repetitive care au inceput cu mult timp inainte

Dr. Maria Cristache, fost director al Spitalului de Neuropsihiatrie Sapoca, a vorbit despre cazul Caracal, care a socat Romania. Potrivit medicului psihiatru, Gheorghe Dinca are profilul unui psihopat cu obsesii in sfera sexualitatii.

Anchetator implicat in cazul Caracal: Dinca nu putea sa mai faca sex si asta-l innebunea. Fetele erau pentru el trofee

Barbatul de 66 de ani din Caracal acuzat ca le-ar fi ucis pe Alexandra si Luiza dupa ce le-ar fi violat era obsedat ca imbatranea si nu putea sa mai intretina relatii sexuale ca pe vremuri. Pentru Dinca, minorele erau niste trofee. Demonstra ca inca mai poate.

Dezvaluiri socante facute de un anchetator din cazul Caracal: Dinca nu putea sa mai faca sex si asta-l innebunea. Fetele erau pentru el trofee

Barbatul de 66 de ani din Caracal acuzat ca le-ar fi ucis pe Alexandra si Luiza dupa ce le-ar fi violat era obsedat ca imbatranea si nu putea sa mai intretina relatii sexuale ca pe vremuri. Pentru.

Documente explozive despre Casa Ororilor din Caracal. Gheorghe Dinca, trei proprietati la aceeasi adresa

Antena 3 a prezentat in exclusivitate documente explozive cu locuinta ororilor din Caracal, acea locuinta unde anchetatorii au facut acele atrocitati. Pe numele lui Gheorghe Dinca sunt trei carti funciare,.

Lovitura de teatru in cazul crimelor din Caracal. DIICOT cauta reteaua lui Gheorghe Dinca in Italia

Noi informatii ies la iveala din ancheta crimelor din Caracal. Potrivit informatiilor, DIICOT a cerut informatii din Italia despre activitatea infractionala a lui Dinca. Totodata s-au cerut si detalii despre.

Ce au gasit anchetatorii in curtea lui Gheorghe Dinca din Caracal. Aici ar fi pus cadavrele

Perchezitiile in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal continua. Oamenii legii se folosesc de aparatura speciala pentru scanarea solului, iar acum sunt analizate gropile betonate din curtea inculpatului. Unde se presupune, in acest punct al anchetei, ca ar fi ascuns Dinca trupurile victimelor sale? Ce au gasit anchetatorii in curtea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect .

Informatii-soc in cazul lui Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal ar fi abuzat si o femeie de 49 de ani

O femeie in varsta de 49 de ani din localitatea Brancoveni a depus o plangere ca in perioada mai-iunie a mers in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal pentru a-l ajuta la treburi gospodaresti. Acolo Dinca a .

Informatii-soc in cazul lui Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal ar fi violat si batut o femeie de 49 de ani

O femeie in varsta de 49 de ani din localitatea Brancoveni a depus o plangere ca in perioada mai-iunie a mers in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal pentru a-l ajuta la treburi gospodaresti. Acolo Dinca a .

Noi detalii in cazul crimelor din Caracal! Ce a identificat scannerul performant in curtea lui Gheorghe Dinca! Cel mai negru scenariu luat in calcul de anchetatori

Cercetarile in cazul crimelor din Caracal vor continua si in cursul zilei de joidupa ce un scaner performant, pus la dispozitie de Inspectoratul de Stat in Constructii, a fost adus specialin curtea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2528 seconds )