Libnet.ro
UNICEF

10:01

Carmen Dan, in cazul interlopului Ghenosu: Daca s-au scurs informatii, s-au scurs de la ofiterii care au avut acces la aceste informatii

Antena3 Antena3,
Carmen Dan, in cazul interlopului Ghenosu: Daca s-au scurs informatii, s-au scurs de la ofiterii care au avut acces la aceste informatii

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a afirmat vineri, la Targoviste, referindu-se la cazul interlopului Nicolae Ghinea care ar fi fugit inainte ca trupele speciale care au facut descinderile coordonate de DIICOT. continuă pe Antena3

Carmen Dan, despre scurgerile de informatii in cazul fugii interlopului Ghenosu: Nu e in regula. Problema se situeaza in mod direct in plan penal

Ministrul MAI, Carmen Dan, prezenta in Dambovita intr-o vizita de lucru, a avut o reactie ferma in legatura cu cazul Ghenosu, interlopul care a fugit din calea politistilor care ar fi trebuit sa il prinda si sa il duca la audieri in Ziua Z - o ampla operatiune desfasurata miercuri de DIICOT.

Carmen Dan, despre cazul Ghenosu: Facem verificari sa vedem daca au fost scurgeri de informatii

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat vineri, la Targoviste, intr-o conferinta de presa, ca se fac verificari la nivelul DIICOT si al Politiei pentru a se stabili daca au fost scurgeri de informatii si daca, in baza lor, interlopul cunoscut sub numele de Ghenosu a reusit sa fuga, la momentul perchezitiilor din cadrul operatiunii ZIUA Z, transmite Agerpres.

Carmen Dan si Catalin Ionita, vizita in Dambovita, dupa ce interlopul Ghenosu a scapat de operatiunea Ziua Z

Carmen Dan, ministrul MAI, si Catalin Ionita, seful IGPR, au ajuns vineri dimineata in Dambovita. La sosire, cei doi au fost retinuti in declaratii.

Carmen Dan, despre decizia procurorilor in cazul jafurilor de la Sinesti: Am sesizat o stare de fapt ce m-a nemultumit

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, marti, ca a fost nemultumita de faptul ca procurorii nu au dat curs propunerilor facute de politisti in cazul celor patru suspecti de jafurile comise la Sinesti,.

Carmen Dan, despre plangerea penala depusa de Orban: Premierului i se fabrica o situatie penala. Liderul PNL nu e altceva decat o sluga

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, considera ca premierului i se fabrica o situatie penala, referindu-se la plangerea depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului si a lui Dragnea. Dan l-a caracterizat pe Orban drept o sluga si a afirmat ca Administratia Prezidentiala nu este ceea ce ar trebui sa fie. intrabata daca PSD ia in calcul suspendarea presedintelui, a spus ca este o decizie care se va lua in partid.

Ministrul Carmen Dan, PRIMA REACTIE la vestea ca a fost depusa PLANGERE PENALA pe numele sau

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat, vineri, ca nu a aflat de la presa ca pe numele sau a fost depusa o plangere penala. Aud prima data la dumneavoastra informatia asta. Daca asa s-a.

Carmen Dan ii ia apararea vecinei de la Videle: Premierului Viorica Dancila i se fabrica o situatie PENALA

Carmen Dan sare in apararea fostei sale vecine de bloc de la Videle, premierul Viorica Dancila. Ministrul de Interne spune ca prim-ministrului i se fabrica o situatie penala, referindu-se la plangerea.

Carmen Dan:Premierului i se fabrica o situatie penala / Liderul PNL care s-a gndit la aceasta strategie nu e altceva dect o sluga

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, afirma ca premierului Viorica Dancila i se fabrica o situatie penala, referindu-se la plangerea depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului si a lui Liviu Dragnea. Dan l-a caracterizat pe Orban drept o sluga si a afirmat ca Administratia Prezidentiala nu este ceea ce ar trebui sa fie, transmite news. ro.

Carmen Dan, declaratii fara sens: Anomalii de tip modus operanti conduc fara echivoc Romania (AUDIO)

Pusa in fata situatiei de a explica situatia politica tensionata din urma depunerii plangerii penale impotriva premierului Viorica Dancila si a lui Liviu Dragnea, ministrul de Interne, Carmen Dan, a facut o .

Carmen Dan, declaratii fara sens: Anomalii de tip MODUS OPERANDI conduc fara echivoc Romania (AUDIO)

Pusa in fata situatiei de a explica situatia politica tensionata din urma depunerii plangerii penale impotriva premierului Viorica Dancila si a lui Liviu Dragnea, ministrul de Interne, Carmen Dan, a facut o .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )