Libnet.ro
UNICEF

16:31

Carmen Dan, contrazisa de statistica ISU Tulcea. in Sfantu Gheorghe a fost inregistrat un singur incendiu, mult inainte de traficul cu cocaina

Adevărul Adevărul,
Carmen Dan, contrazisa de statistica ISU Tulcea. in Sfantu Gheorghe a fost inregistrat un singur incendiu, mult inainte de traficul cu cocaina

Un singur incendiu a fost inregistrat la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii, de la inceputul anului, contrar celor afirmate de ministrul de Interne, Carmen Dan. Acesta a avut loc la o locuinta din sat, in ziua de 11 februarie. Pana la finele lui martie, politistii de frontiera ar fi avut suficient timp la dispozitie sa repare eventualele avarii la sistemul de supraveghere maritima SCOMAR. continuă pe Adevărul

CARMEN DAN: Interventia jandarmeriei a fost abuziva si nimic nu le va schimba perceptia

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, astazi la prezentarea bilantului pentru anul 2018, ca au fost peste 33. 000 de misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimente, majoritatea fiind fara incidente.

Carmen Dan spune ca va taia sporul de doctorat ofiterilor care au obtinut acest titlu in domenii care nu au legatura cu ministerul

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat ca va taia sporul de doctorat ofiterilor care au obtinut acest titlu in domenii care nu au niciun fel de legatura cu ministerul, informeaza Digi24. Decizia.

Replica Parchetului General pentru Carmen Dan: Respingem orice potentiale imixtiuni si acuzatiile de tergiversare in dosarul 10 august

Parchetul General respinge orice potentiale imixtiuni in desfasurarea urmaririi penale in dosarul privind violentele de la mitingul din 10 august, precum si acuzatiile referitoare la tergiversarea administrarii probelor de catre procurori, sustinand, din nou, ca documentele cerute au fost declasificate doar partial. Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut ca Parchetul este singurul responsabil pentru intarzierea anchetei si ca MAI a declasificat documentele necesare.

Parchetul general, reactie dupa acuzatiile lui Carmen Dan privind dosarul 10 august

Parchetul general respinge acuzatiile de tergiversare a dosarului 10 august, precum si imixtiuni in urmarirea penala, precizarile fiind facute dupa ce Carmen Dan a declarat ca orice demers venit din partea.

Carmen Dan, critica la adresa Directiei Generale Anticoruptie. Ce anunt a facut despre modificarea legislatiei

Ministrul de Interne Carmen Dan a criticat vineri, la bilantul MAI pe 2018, Directia Generala Anticoruptie DGA) din MAI, condusa de chestorul Catalin Ionita, afirmand ca aceasta s-a concentrat pe alte zone decat MAI si anuntand intentia de a modifica legislatia astfel incat activitatea DGA sa fie readusa la zona de competenta pentru care a fost infiintata.

Carmen Dan paseaza vina pentru intarzierea anchetei in dosarul 10 august: Parchetul sa caute vinovatii pe baza probelor, nu scuze / Jandarmeria e in top 3 institutii in care romanii au incredere

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, sustine ca parchetul este singurul responsabil pentru intarzierea anchetei in dosarul violentelor din 10 august, ca MAI a declasificat documentele necesare si ca procurorii trebuie sa caute vinovatii pe baza probelor, si nu scuze. Ea mai spune ca Jandarmeria - care a intervenit in forta la mitingul din 10 august - este pe locul 3 in topul institutiilor in care romanii au incredere, iar asta este dovada ca multi oameni au trecut prin propriul filtru toate cele intamplate.

Ministrul Carmen Dan: Parchetul General tergiverseaza solutionarea Dosarului protestului diasporei din 10 august

Ministrul de Interne, Carmen Dan, acuza Parchetul General ca impiedicain mod voit solutionarea dosarului deschis dupa protestul diasporei din 10 august din Piata Victoriei. Un singur document nu poate.

Carmen Dan acuza Parchetul General ca tergiverseaza solutionarea dosarului protestului diaspora din 10 august

Carmen Dan acuza Parchetul General ca tergiverseaza in mod deliberat solutionarea dosarului protestului diaspora din 10 august. Un singur document nu poate fi declasificat deoarece reprezinta o sinteza.

Carmen Dan, dupa ce Emilia Sercan a fost amenintata cu moartea: Am discutat personal cu dumneaei si am rugat-o sa aiba taria sa continue anchetele jurnalistice (FOTO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a reactionat public dupa ce jurnalista Emilia Sercan a primit amenintari cu moartea fix cand publica in mod constant informatii despre tezele de doctorat plagiate de la.

Carmen Dan: Am luat act de ingrijorarea exprimata in spatiul public referitoare la amenintarea primita de Emilia Sercan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, spune ca a luat act de ingrijorarea exprimata in spatiul public referitoare la amenintarea primita de jurnalista Emilia Sercan, precizand ca a solicitat conducerii Politiei Romane sa intreprinda toate demersurile pentru ca autorul sau autorii amenintarii sa fie identificati rapid.

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )