Libnet.ro
UNICEF

20:15

Carmen Dan, despre declasificarea raportului 10 august: Nu am avut avizul unor institutii. Si pentru mine e o mirare ca domnul Vela a obtinut avizul Prezenta mea in minister, act de responsabilitate. Comanda o are ministrul, nu o ia de la nimeni

Hotnews Hotnews,
 Carmen Dan, despre declasificarea raportului 10 august: Nu am avut avizul unor institutii. Si pentru mine e o mirare ca domnul Vela a obtinut avizul Prezenta mea in minister, act de responsabilitate. Comanda o are ministrul, nu o ia de la nimeni

Fostul ministru de Interne Carmen Dan sustine ca ea este cea care a declasificat mare parte a raportului necesar in ancheta 10 august, ca acum nu s-a intamplat de fapt nimic, iar ceea ce ramasese clasificat - o pagina si jumatate, doua - nu a fost din vina ei, ci a unor institutii care nu si-au dat acordul. Ma intreb si eu cum unele institutii o data nu au fost de acord si alta data au fost de acord, a declarat pentru HotNews. ro Carmen Dan, refuzand sa spuna ce institutii ar fi refuzat sa-si dea avizul. Despre prezenta ei in Ministerul de Interne de la ora 12. 00, desi era in concediu, si despre preluarea coordonarii interventiei, Carmen Dan sustine ca este doar un act de reponsabilitate. Nu am luat comanda nimanui. Legea spune ca in momentul in care ministrul e in minister, sine die, el comanda. continuă pe Hotnews

Carmen Dan, despre declasificarea raportului 10 august: Acum nu s-a intamplat nimic. Prezenta mea in minister, act de responsabilitate. Nu am dat ordine nici la Jandarmerie, nici la Politie

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a declarat ca ea este cea care a desecretizat mare parte a raportului necesar in ancheta 10 august, iar ce a ramas clasificat pana acum nu a fost din vina ei, ci a unor.

Raportul MAI despre violentele din 10 august 2018 a fost declasificat. Ministrul de Interne: Nu pot da detalii din el

Raportul Ministerului de Interne despre violentele din 10 august 2018 a fost declasificat de catre ministrul de Interne, Marcel Vela, si transmis catre procurorii DIICOT care se ocupa cu investigarea evenimentelor. Ministrul a precizat ca nu poate oferi detalii presei despre continutul raportului.

Ministrul de Interne anunta ca raportul despre 10 august a fost declasificat si inaintat DIICOT

Raportul privind interventia in forta a Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018 a fost desecretizat, a anuntat ministrul de Interne, Marcel Vela. Acesta a precizat ca DIICOT a luat act de declasificarea raportului, care poate fi folosit acum in.

VIDEO: Raportul privind violentele din 10 august a fost declasificat pentru ancheta. Ministrul de Interne: DIICOT ne-a comunicat ca acest raport declasificat poate fi folosit acum in ancheta penala

Raportul privind interventia in forta a Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018 a fost desecretizat, a anuntat ministrul de Interne, Marcel Vela. El a precizat ca DIICOT a luat act de declasificarea raportului, care poate fi folosit acum in cercetarea penala si care va putea fi facut public la finalul anchetei procurorilor.

Ministrul de Interne,Marcel Vela,anuntaca raportul 10 august 2018 va fi desecretizat in aceasta saptamana

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca dosarul protestului din 10 august 2018 va fi desecretizat in aceasta saptamana, fiind posibila o informare in privinta acestei probleme incepand cu ziua de miercuri. Ministrul a precizat ca sunt cateva proceduri care trebuie parcurse dat fiind faptul ca sunt implicate si alte institutii in desecretizarea raportului.

Ministrul de Interne sustine ca putem avea banuieli rezonabile ca informatii despre ordine date pe 10 august 2018 din M.A.I. ajungeau la politicieni aflati atunci la putere. Marcel Vela: Vor fi multe surprize (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, pentru B1 TV, ca putem avea banuieli rezonabile ca informatii despre ordine date din Ministerul de Interne, in timpul protestului din 10 august 2018, ajungeau la.

Ce contine raportul protestului din 10 august - SURSE

Toate documentele despre protestul din 10 august 2018 au fost complet declasificate si trimise la DIICOT. Ministrul de Interne a facut anuntul dupa ce a primit avizele de la toate institutiile implicate.

Ministrul de Interne anunta: Dosarul din 10 august ar putea fi desecretizat chiar miercuri

Dosarul privind interventia jandarmilor in Piata Victoriei, la 10 august anul trecut, va fi desecretizat in aceasta saptamana, poate chiar miercuri, a anuntat noul ministru de Interne, relateaza Europa FM.

Ministrul de Interne arunca bomba: Dosarul 10 august va fi desecretizat in aceasta saptamana

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a afirmat ca dosarul privind interventia jandarmilor la evenimentele din 10 august va fi desecretizat in aceasta saptamana. Va fi desecretizat in aceasta.

MIHAI FIFOR: Raportului MAI referitor la evenimentele din 10 august nu a fost declasificat

Secretarul general al PSD Mihai Fifor afirma despre anuntul ministrului de Interne privind declasificarea Raportului MAI referitor la evenimentele din 10 august,ca raportul a fost deja desecretizat in proportie de 90%, concluzia sa fiind ca azi, ministrul liberal de Interne Marcel Vela nu a declasificat nimic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )