Libnet.ro
UNICEF

00:07

Carmen Dan, despre interventia jandarmilor din Piata Victoriei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Carmen Dan, despre interventia jandarmilor din Piata Victoriei

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat, astazi, referindu-se la interventia jandarmilor din Piata Victoriei, de vineri seara, ca nu are ce sa-si reproseze si ca Jandarmeria si-a coordonat toata interventia sub supravegherea unui procuror militar care a fost in piata, conform News. continuă pe Ziarul Bursa

Carmen Dan, despre interventia jandarmilor din Piata Victoriei: Nu am ce sa-mi reprosez

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat marti, referindu-se la interventia jandarmilor din Piata Victoriei, de vineri seara, ca nu are ce sa-si reproseze si ca Jandarmeria si-a coordonat toata.

Carmen Dan, dupa interventia Jandarmeriei in Piata Victoriei: Nu am ce sa-mi reprosez. Am facut ce trebuia sa faca un ministru responsabil.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca nu are ce sa isi reproseze dupa incidentele violente de la protestele de vineri, cand Jandarmeria a intervenit in mod abuziv pentru dispersarea protestatarilor din Piata Victoriei, noteaza Hotnews. ro .

LIVIU DRAGNEA, luat cu asalt dupa violentele jandarmilor din PIATA VICTORIEI: Ai pus-o de MINERIADA! Esti vinovat!

La scurt timp dupaviolentele de la protestul din Piata Victoriei, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat opozitia, intr-un mesaj postat pe retelele de socializare ca este responsabila pentru cele.

UPDATE Carmen Dan, despre interventia brutala a Jandarmeriei: Nu am ce sa-mi reprosez. Parchetul militar: Niciun magistrat militar nu a fost prezent

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat marti,in legatura cu violentele jandarmilor de la protestul diasporei, canu are ce sa-si reproseze si ca interventia jandarmilor a fost coordonata de un intreg dispozitiv, inclusiv un procuror militar. Parchetul militar sustine caniciun procuror militar nu a fost in Piata Victoriei in timpul interventiei jandarmilor de vineri seara.

Carmen Dan, despre interventia brutala a Jandarmeriei la mitingul diasporei: Nu am ce sa-mi reprosez

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat marti,in legatura cu violentele jandarmilor de la protestul diasporei si cu privire la plangerile penale anuntate la adresa sa, canu are ce sa-si reproseze si ca unii vor sa scape de ministru de interne si de Guvern,.

CRITICI dure dupa MACELUL jandarmilor din Piata Victoriei: Nu ne vom putea rupe niciodata de umbra zambitoare a lui ILIESCU

Actorul si directorul TNB, Ion Caramitru, a transmis un mesaj in care condamna interventia jandarmilor la protestul de vineri. Sunt profund socat de ceea ce s-a intamplat vineri 10 August in fata Guvernulu.

Protestatarii denunta MACELUL JANDARMILOR din Piata Victoriei: Am ridicat mainile, m-au lovit in cap

Mai multi protestatari s-au prezentat luni, la Parchetul Militar Bucuresti, pentru a depune plangeri penale impotriva interventiei violente a jandarmilor in timpul protestului de vineri din Piata.

Institutul pentru Politici Publice cere DNA sa investigheze potentialele abuzuri ale ministrului Carmen Dan n cazul interventiei violente a jandarmilor din Piata Victoriei

Institutul pentru Politici Publice IPP) solicita DNA sa se sesizeze cu privire la rolul ministrului de Interne, Carmen Dan, in violentele jandarmilor la protestul din 10 August si sa investigheze potentialele sale abuzuri. De asemenea, ONG-ul acuza ca exista un interes pentru ascunderea numarului real al victimelor interventiei Jandarmeriei, pentru ca exista mai multe victime carora nu le-au fost luate declaratii la spital de catre politisti.

Carmen Dan: Despre legalitatea actiunilor Jandarmeriei, nu domnul presedinte trebuie sa se pronunte, ci Parchetul Militar (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sambata ca presedintele Klaus Iohannis nu trebuie sa se pronunte asupra interventiei jandarmilor din Piata Victoriei, Parchetul Militar fiind abilitat sa faca.

Carmen Dan, dupa interventia brutala a Jandarmeriei n Piata Victoriei: Nu am ce sa-mi reprosez. Am facut ce trebuia sa faca un ministru responsabil / Jandarmii au actionat sub supravegherea unui procuror militar

Ministrul Carmen Dan sustine ca nu are ce sa-si reproseze dupa incidentele violente de la protestele de vineri, cand Jandarmeria a intervenit brutal pentru dispersarea protestatarilor din Piata Victoriei. Nu am ce sa-mi reprosez. Am facut ce trebuia sa faca un ministru responsabil, a declarat Dan.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )