Libnet.ro
UNICEF

06:30

Carmen Dan, intrebata daca-l va vizita pe Dragnea: Iau in calcul aceasta posibilitate. Eu nu ma dezic

Hotnews Hotnews,
 Carmen Dan, intrebata daca-l va vizita pe Dragnea: Iau in calcul aceasta posibilitate. Eu nu ma dezic

Ministrul de interne Carmen Dan a declarat duminica seara, la Antena 3, ca ia in calcul sa-l viziteze pe Liviu Dragnea in inchisoare, mentionand ca ea nu se dezice de trecut, ca alti colegi de partid, si precizand ca Liviu Dragnea are meritul extraordinar de a fi tinut partidul unit. continuă pe Hotnews

Carmen Dan, intrebata daca in PSD sunt persoane care vor ca ea sa nu mai fie ministru: Este foarte posibil sa existe.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, afirma ca este posibil ca in PSD sa fie persoane care isi doresc ca ea sa nu mai ocupe acest portofoliu.

Carmen Dan, despre condamnarea lui Dragnea: ,,Un soc

Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune ca sentinta de condamnare la inchisoare a fostului lider PSD.

Carmen Dan spune ca sentinta lui Dragnea a fost un soc si ia in calcul posibilitatea de a-l vizita

Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune ca sentinta de condamnare la inchisoare a fostului lider PSD Liviu Dragnea a fost un soc pentru membrii partidului, insa este necesar ca formatiunea sa-si regaseasca echilibrul. Am incredere foarte mare in aceasta perioada in puterea de a strange si de a da acest semnal de unitate pe care o are premierul Viorica Dancila, afirma Carmen Dan.

Ministrul de Interne l-ar putea vizita pe Dragnea la puscarie. Carmen Dan: Iau in calcul aceasta posibilitate. Eu nu ma dezic

Carmen Dan, ministrul de Interne, a declarat ca ia in calcul sa-l viziteze pe Liviu Dragnea la inchisoare deoarece, spre deosebire de alti colegi de partid, ea nu se dezice de trecut. Ea l-a laudat pe fostul sef.

Carmen Dan rupe tacerea: Condamnarea lui Liviu Dragnea a fost un soc

Carmen Dan a vorbit in exclusivitate, pentru Antena 3, despre condamnarea fostului lider PSD. Ministrul de Interne sustine ca a fost un soc pentru toata lumea si nimeni nu se astepta la aceasta decizie. Eu.

Carmen Dan: Am inchis ziua alegerilor europarlamentare cu peste 9.200 de semnalari de vot multiplu Ce responsabilitate sustine ca avea Ministerul de Interne in gestionarea situatiei

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a afirmat, duminica seara, ca au fost peste 9. 200 de semnalari de vot multiplu, potrivit Agerpres. Am pus ideile principale cu privire la ce face MAI in ziua.

Carmen Dan, despre voturile de la alegerile europarlamentare: Au fost peste 9.200 de semnalari de vot multiplu

Carmen Dan a vorbit despre voturile de la alegerile europarlamentare. Ministru de Interne sustine ca au fost peste 9. 200 de semnalari de vot multiplu. Am pus ideile principale cu privire la ce face M. I in.

Iohannis cere demisia ministrului de Interne. Raspunsul lui Carmen Dan: Presedintele se afla intr-o situatie penibila

Carmen Dan a avut o prima reactie, dupa ce Presedintele i-a cerut demisia dupa problema cu voturile diasporei la alegerile europarlamentare. Ministrul de interne sustine ca Iohannis se afla in campanie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )