Libnet.ro
UNICEF

08:45

Carmen Dan le raspunde politistilor care protesteaza: Vi s-au marit salariile de trei ori in sase luni!

B1 B1,
Carmen Dan le raspunde politistilor care protesteaza: Vi s-au marit salariile de trei ori in sase luni!

Ministerul de Interne reactioneaza in contextul protestelor declansate de politistii nemultumiti de salarii. Potrivit M. , cel mai mic salariu din Politie, care apartine unui agent debutant, a crescut de la. continuă pe B1

Carmen Dan, despre jandarmii care s-au facut scut in jurul lui Liviu Dragnea: Au aplicat legea! (VIDEO)

Ministrul de Interne nu vede nicio problema cu faptul ca jandarmii s-au facut scut, miercuri, in jurul lui Liviu Dragnea, cand acesta s-a prezentat la Curtea Suprema pentru a fi audiat. Social-democrata.

Scrisoare deschisa a unui liberal pentru Carmen Dan: Sa va cereti scuze publice pentru amendarea cetateanului surdo-mut care ar fi scandat lozinci anti-PSD

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi a transmis o scrisoare deschisa ministrului de Interne, Carmen Dan, in care i-a solicitat sa isi ceara scuze publice dupa ce Jandarmeria a amendat un cetatean surdo-mut care ar fi scandat lozinci anti-PSD cu ocazia congresului partidului si i-a cerut sa gaseasca o solutie pentru anularea procesului verbal prin care acesta a fost amendat.

Carmen Dan, despre prezenta jandarmilor la ICCJ, unde a avut loc procesul lui Liviu Dragnea: Era notificat un protest, este firesc sa fie prezente forte de ordine

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a spus ca nici ea, nici altcineva nu a cerut nimeni Jandarmeriei sa suplimenteze numarul de jandarmi prezenti miercuri la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), unde a avut loc procesul lui Liviu Dragnea si unde au fost mobilizate foarte multe forte de ordine, relateaza News. ro. Carmen Dan a precizat ca in fata instantei fusese anuntat un protest, iar prezenta jandarmilor la adunari publice este fireasca.

Carmen Dan, despre sanctionarea protestatarului surdo-mut: Este o eroare de redactare a procesului verbal, se fac verificari

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a spus joi, referitor la cazul protestatarului surdo-mut care a fost amendat la manifestatia din timpul Congresului Extraordinar al PSD ca este vorba despre o eroare de redactare, urmand ca verificarile cerute de seful Jandarmeriei sa fie incheiate cat mai curand.

Carmen Dan, despre amendarea unui barbat surdo-mut pentru ca ar fi scandat la un miting: S-au dispus verificari. Acolo este o eroare de redactare a procesului-verbal

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca la nivelul Jandarmeriei se desfasoara verificari in cazul contraventiei date de jandarmi unei persoane cu deficiente de auz care a participat la protestul organizat in ziua Congresului PSD, subliniind ca, din cate stie, acolo este o eroare de redactare a procesului-verbal, relateaza Agerpres.

Carmen Dan, tinta de brat de seful Jandarmeriei, la inundatii: Nu-i asa ca altfel vedeti acum interventiile jandarmilor la proteste sau cand fac treaba SPP-ului pentru Liviu Dragnea? (FOTO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost, in urma cu cateva saptamani, sa inspecteze zonele afectate de inundatii, iar o imagine din acele zile, aparuta recent in spatiul public, starneste.

Carmen Dan, tinuta de brat de seful Jandarmeriei, la inundatii: Nu-i asa ca altfel vedeti acum interventiile jandarmilor la proteste sau cand fac treaba SPP-ului pentru Liviu Dragnea? (FOTO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost, in urma cu cateva saptamani, sa inspecteze zonele afectate de inundatii, iar o imagine din acele zile, aparuta recent in spatiul public, starneste.

Decizie de ultima ora in contextul codului portocaliu de ninsori! Carmen Dan: Am directionat forte si utilaje suplimentare in judetele sub avertizare

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus joi, in cadrul comandamentului intrunit in contextul codului portocaliu de ninsori, ca solicita o atentie sporita din partea autoritatilor in zonele aflate sub.

Carmen Dan, despre prezenta jandarmilor la ICCJ, la procesul lui Liviu Dragnea: Era notificat un protest, este firesc sa fie prezente forte de ordine

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a declarat ca nu a cerut nimeni Jandarmeriei sa suplimenteze numarul de jandarmi prezenti miercuri la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), unde a avut loc procesul lui Liviu Dragnea.

REVINE IADUL ALB! Muntenia, principala zona afectata. Carmen Dan avertizeaza autoritatile locale (VIDEO)

Carmen Dan a declarat ca Muntenia va fi principala zona vizate de ninsori si viscol in perioada urmatoare. Ministrul de Interne a mai precizat ca exista risc de inundatii si a solicitat autoritatilor locale s.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )