Libnet.ro
UNICEF

13:45

Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, despre primul caz de COVID-19 din tara, semnalat in urma cu 9 luni

B1 B1,
Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, despre primul caz de COVID-19 din tara, semnalat in urma cu 9 luni

Prof dr. Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi, a vorbit despre primul caz de coronavirus de pe teritoriul Romaniei, dar si despre situatia actuala din. continuă pe B1

Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babes: Dupa 15 decembrie va incepe sa scada numarul de infectari cu SARS-CoV-2

Managerul spitalului Victor Babes din Bucuresti, Emilian Imbri, sustine ca dupa data de 15 decembrie va incepe sa scada numarul de infectari cu SARS-CoV-2. Cu privire la gripa sezoniera, aceasta a .

Managerul spitalului Victor Babes: Dupa 15 decembrie va incepe sa scada numarul de infectari

Dupa 15 decembrie va incepe sa scada numarul de infectari, spune Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babes din Bucuresti. in privinta cazurilor de gripa sezoniera, medicul se declara linistit, pentru ca virusul va sta locului, datorita vaccinarii, mastilor si carantinelor locale.

Dragoste cu scantei: Un detinut din Iasi a dat foc puscariei de suparare ca nu i s-a aprobat sa faca amor cu iubita

Un barbat in varsta de 25 de ani, detinut in Penitenciarul de Maxima Siguranta din Iasi, a incendiat mai multe lucruri din celula si era sa dea foc intregii puscarii de nervi ca nu i s-a dat voie sa.

Un barbat din Iasi, arestat pentru ca a trimis un mesaj pe whatsapp. Ce s-a intamplat este halucinant

De cele mai multe ori ceea ce facem are si repercursiuni. De cele mai multe ori trebuie sa ne asumam ceea ce facem, fie in viata reala, fie pe internet. Un astfel de caz, cu repercursiuni, il are ca personaj principal pe un barbat din Vaslui, Iacob Gheorghe. Iacob Gheorghe, de la divort la ordin .

Managerul unui spital COVID: Am inceput sa avem paturi libere, dar avem cazuri severe si foarte severe

Masurile stricte luate in judetul Timis dau rezultate, sustine managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea. Potrivit medicului, spitalele incep sa aiba paturi libere, dar pacientii care ajung la Victor Babes ajung cu forme severe pentru ca merg tarziu la spital.

Managerul Spitalului Judetean Ploiesti, apel la voluntari pentru a ajuta in comunicare cu familiile pacientilor: As prefera sa nu fie cadre medicale

In cursul zilei de miercuri, managerul interimar al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, a facut un apel la voluntari, pentru a facilita comunicarea cu membrii familiilor pacientilor cu COVID-19, scrie.

Managerul Spitalului Judetean din Ploiesti, apel la voluntari sa ajute la comunicarea cu familiile pacientilor cu COVID

Managerul interimar al Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Ploiesti, Bogdan Nica, a facut, miercuri, un apel catre voluntari sa ajute la comunicarea cu familiile pacientilor infectati cu noul coronavirus. El a spus ca personalul spitalului se confrunta cu o mare problema din acest punct de vedere, in conditiile in care numarul bolnavilor este foarte mare, iar cadrele medicale sunt suprasolicitate.

Un barbat din Iasi a murit dupa ce s-a aruncat de la etaj. Individul urma sa fie evacuat din apartament

Un barbat din orasul Iasis-a aruncat de la etajul unui bloc din zona Carrefour Felicia din municipiulIasi. Ieseanul a murit la scurt timp de la producerea tragediei. S-a aruncat.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )