Libnet.ro
UNICEF

06:30

Carmen Iohannis, la teatru mpreuna cu ambasadorul Germaniei si cu un grup de elevi

Hotnews Hotnews,
 Carmen Iohannis, la teatru mpreuna cu ambasadorul Germaniei si cu un grup de elevi

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a postat pe Facebook o fotografie in care apare alaturi de ambasadorul Germaniei in Romania, Cord Meier-Klodt, si de un grup de elevi, ea spunand ca este prima iesire la teatru cu clasa a IX-a. continuă pe Hotnews

Carmen Iohannis, cu elevii la teatru, alaturi de ambasadorul Germaniei la Bucuresti si de sotia acestuia

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a postat pe Facebook o fotografie in care apare alaturi de ambasadorul Germaniei la Bucuresti Cord Meier-Klodt, de sotia acestuia, de directorului Teatrului Radu Stanca din Sibiu, Constantin Chiriac, si de un grup de elevi.

Carmen Iohannis, weekend cu elevii. Unde a fost surprinsa sotia presedintelui

Carmen Iohannis si-a scos elevii la teatru. Sotia presedintelui a postat pe Facebook o fotografie alaturi de acestia. in imagine apar, la dreapta primei doamne ambasadorul Germaniei la Bucuresti si sotia.

Ambasadorul Germaniei la Bucuresti, AVERTSIMENT pentru PSD: Unele forte politice din Romania considera oportuna discreditarea rolului minoritatii germane (VIDEO)

Ambasadorul Germaniei la Bucuresti ii critica pe liderii PSD pentru discursurile antieuropene pe care le au in ultimul timp. Cord Meier-Klodt spune ca social-democratii denigreaza prin afirmatiilor lor inclusiv.

Ambasadorul Germaniei: Forte din tara continua sa considere oportuna discreditarea rolului minoritatii germane

Ambasadorul Germaniei in Romania, Cord Meier-Klodt, sustine ca unele forte din tara continua sa considere oportuna discreditarea rolului minoritatii germane in Romania, mentionand ca este vorba despre voci individuale care nu reprezinta opinia majoritatii populatiei, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )