Libnet.ro
UNICEF

00:07

Caroline Wozniacki a castigat turneul de la Beijing. Cum va fi Simona Halep afectata

Antena3 Antena3,
Caroline Wozniacki a castigat turneul de la Beijing. Cum va fi Simona Halep afectata

Caroline Wozniacki a castigat turneul Premier Mandatory de la Beijing, dupa ce a trecut cu dublu 6-3 pe letona Anastasija Sevastova, intr-o ora si 27 minute. Cu 3 titluri in 2018, Caroline Wozniacki ajunge la. continuă pe Antena3

Halep, avans topit: Wozniacki a castigat titlul la Beijing si s-a apropiat periculos de locul 1. Cate puncte o despart de Simona

Simona Halep a platit scump pentru abandonul inregistrat, inca din turul I, la Beijing. Asta deoarece, principala ei rivala s-a impus, astazi, in finala turneului.

WTA Beijing: Caroline Wozniacki a cstigat din nou turneul, la opt ani distanta fata de triumful precedent

Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, a castigat turneul de la Beijing, de categorie Premier Mandatory, dupa ce a invins-o in finala pe letona Anastasija Sevastova locul 20 WTA), scor 6-3, 6-3, intr-o ora si 25 de minute. Dupa aceasta victorie, daneza s-a apropiat la 931 de puncte de Simona Halep 6490, fata de 7421), insa nu o poate depasi pe jucatoarea noastra anul acesta, pentru ca are de aparat toate punctele la Turneul Campioanelor, competitie pe care a castigat-o in 2017.

WTA Beijing: Caroline Wozniacki, duel cu Anastasija Sevastova n finala din China

Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, s-a calificat in finala turneului de la Beijing, de categorie Premier Mandatory, dupa ce a invins-o pe favorita publicului, Qiang Wang locul 28 WTA), scor 6-1, 6-3, intr-o ora si 24 de minute.

Simona Halep: Ma duc sigur la Turneul Campioanelor

Ultima perioada nu a fost deloc usoara pentru Simona Halep: a fost eliminata de la primul meci la ultimele trei turnee la care a participat US Open, Wuhan si Beijing) si a aflat ca are si o hernie de disc. Cu toate acestea, liderul mondial a precizat ca va participa la Turneul Campioanelor 21-28 octombrie, Singapore).

FOTO Surpriza! Cum o imbraca Nike pe Simona Halep la Turneul Campioanelor, de la Singapore

Desi are probleme medicale, fiind diagnosticata cu hernie de disc, Simona Halep va participa la Turneul Campioanelor.

Simona Halep va participa la Turneul Campioanelor

Cu toate ca a fost diagnosticata cu hernie de disc, Simona Halep a declarat ca va participa la Turneul Campioanelor, care va avea loc in perioada 21-28 octombrie la Singapore. Ma simt destul de OK.

intreaga planeta e in stare de SOC! Din pacate medicii au facut ANUNTUL TRIST: Cea mai valoroasa tenismena din lume, Simona Halep...

Verdict teribil primit de Simona Halep din partea medicilor. Dupa ce a parasit prematur turneele de la Wuhan si Beijing, plangandu-se de dureri puternice la spate, tenismena romana a facut analize medicale.

Simona Halep si un verdict dur din partea doctorului: cat va lipsi de pe teren

Simona Halep ar mai avea in program doua turnee pana la finalul sezonului, Kremlin Cup, de la Moscova, si Turneul Campioanelor.

Simona Halep, decizie extrem de riscanta. Ilie Nastase avertizeaza ca romanca isi poate pune cariera in pericol

Simona Halep sufera din cauza herniei de disc si, in mod normal, are nevoie de o pauza mai lunga pentru a se reface. Romanca incearca insa sa revina cat mai repede pe teren. Simona Halep a pierdut ambele.

Simona Halep, pentru americani: Romanii sunt negativisti in gandire

Simona Halep le-a dezvaluitt jurnalistilor americani ca, in acest an, a lucrat foarte mult cu un psiholog, care a ajutat-o sa isi schimbe gandirea.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )