Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caroline Wozniacki explica de ce Simona Halep este mai buna ca ea

România Liberă România Liberă,
Caroline Wozniacki explica de ce Simona Halep este mai buna ca ea

Simona Halep va reveni, saptamana viitoare, pe prima pozitie in ierarhia WTA, cu un avans de 440 de . continuă pe România Liberă

Cum a reactionat Caroline Wozniacki cand a aflat ca Simona Halep s-a accidentat si are nevoie de o pauza

Simona Halep a suferit o accidentare la turneul de la Doha si nu mai poate participa nici la cel de la Dubai, care a inceput ieri.

Caroline Wozniacki explica de ce i-a permis lui Halep sa revina pe locul 1 WTA: Acesta a fost planul meu de la inceputul anului

Simona Halep va reveni in fotoliul de lider si va avea un avans confortabil de 440 de puncte in clasamentul de saptamana viitoare, dupa ce Wozniacki nu s-a inscris la turneul de la Dubai 19-24.

Clasamentul WTA: Simona Halep, tot pe 2 (va fi lider de saptamana viitoare); Mihaela Buzarnescu, cel mai bun loc din cariera (39)

Clasamentul WTA dat publicitatii luni o gaseste pe Simona Halep tot pe locul 2, jucatoarea noastra urmand sa revina pe prima pozitie incepand de saptamana viitoare va face rocada cu Caroline Wozniacki). Mihaela Buzarnescu se afla la cea mai buna clasare din cariera: locul 39, iar Romania se poate lauda cu sase sportive in TOP 100.

Caroline Wozniacki a explicat de ce a ales sa piarda saptamana viitoare locul 1 mondial in favoarea Simonei Halep

Simona Halep va reveni saptamana viitoare pe primul loc in clasamentul WTA, urmand sa o depaseasca pe Caroline Wozniacki.

Caroline Wozniacki, despre cedarea locului intai in favoarea Simonei Halep: Nu ma intereseaza, daca ma interesa m-as fi dus la Dubai

Caroline Wozniacki va ceda, pe 26 februarie, locul unu in lume, dupa ce a pierdut in semifinale la Doha si nu va participa la turneu de la Dubai. Relaxata, daneza a vorbit intr-o conferinta de presa despre pierderea fotoliului de lider mondial: Nu ma intereseaza.

Simona Halep nu va participa la turneele WTA din aceasta saptamana. Ele sunt romancele carora trebuie sa le tinem pumnii

Simona Halep, nr 2 WTA, nu poate lua parte la turneul din Dubai, care incepe astazi, fiindca este inca accidentata. in turul I, Sorana Cirstea va intalni o jucatoare venita din calificari, Mihaela B.

ITF: Simona Halep a fost testata anti-doping mai mult decat Maria Sharapova in 2017; Federer si Nadal, de cel putin 14 ori

Federatia Internationala de Tenis a publicat, pe site-ul oficial, lista tuturor jucatorilor care au fost nevoiti sa treaca peste testele anti-doping in 2017. Aflam ca Simona Halep a fost testata de mai multe ori decat Maria Sharapova, in timp ce egalitatea a persistat in ceea ce-i priveste pe Roger Federer si Rafael Nadal ambii cel putin de 14 ori). Se actualizeaza.

VIDEO Simona Halep nedumerita! De ce a ridicat ea din umeri la un sondaj facut printre jucatoarele de top din tenis

Simona Halep a fost selectata de WTA sa raspunda la un sondaj realizat printre jucatoarele de tenis din top ale momentului.

VIDEO Simona Halep, nedumerita. De ce a ridicat ea din umeri la un sondaj facut printre jucatoarele de top din tenis

Simona Halep a fost selectata de WTA sa raspunda la un sondaj realizat printre jucatoarele de tenis din top ale momentului.

Repaus total pentru Simona Halep. Prezenta la Indian Wells incerta

Retrasa din turneul de la Doha din cauza accidentarii la picior care i-a pus probleme dupa Australian Open, Simona Halep a revenit in tara si trebuie sa stea departe de teren o perioada.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )