Libnet.ro
UNICEF

23:15

Carrefour Romania are un nou director general

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Carrefour Romania are un nou director general

Retailerul Carrefour a anuntat astazi ca Jean Richard De Latour a fost numit director general al Carrefour Romania, incepand cu luna august a acestui an. continuă pe Ziarul Bursa

Jean Richard de Latour, noul CEO al Carrefour Romania

Carrefour anunta numirea lui Jean Richard de Latour in functia de CEO al Carrefour Romania, incepand cu luna august a acestui an. Anterior acestei pozitii, Jean Richard de Latour a fost Director Operational Hipermarket Bassin Grand Nord in Franta.

Romania, din nou tara cu cea mai mare inflatie anuala din UE, pentru a saptea luna consecutiv

Romania a avut in august, pentru a saptea luna consecutiv, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,7%, dupa o rata anuala a inflatiei de 4,3% inregistrata in iulie, arata.

Deputatul PMP Petru Movila: Romania are nevoie de o lege completa a salarizarii, cu detalii clare referitoare la principiul contributivitatii la sistemul social

Partidul Miscarea Populara considera ca noua legislatie a pensiilor nu poate fi aprobata pana cand Romania nu va avea o lege a salarizarii bugetarilor completa, cu detalii clare referitoare la principiul.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )