Libnet.ro
UNICEF

09:45

Caru' cu Vedete:Cine e femeia care l-a nsotit pe Catalin Botezatu la Untold;Teo Trandafir: La vrsta mea nu e bine sa zglti barca; Maia Morgenstern s-a mpacat dupa 19 ani cu primul sot?

Hotnews Hotnews,
 Caru

Robbie William si experientele sale cu extraterestrii. Starul muzicii pop britanice Robbie Williams va povesti despre experientele sale privind extraterestrii intr-un film documentar intitulat Hunt For The Skinwalker. Alexia Eram, despre singurul dezavantaj de a fi fata Andreei Esca, despre relatia cu mama ei si cele mai bune sfaturi pe care i le-a dat. Alexia Eram 18 ani) a vorbit despre ce inseamna sa fie fiica uneia dintre cele mai cunoscute persoane din Romania. continuă pe Hotnews

Caru' cu vedete: Dorian Popa, urmarit de Politia Capitalei; Britney Spears s-a facut de rs n timpul unui concert! A uitat unde cnta; Veste bomba la nici 2 ani de la moartea Ilenei Ciuculete! Cornel Gales se insoara. Cine este femeia care l-a facut sa o u

Meghan Markle incalca din nou eticheta regala! Ducesa de Sussex a fost victima unei gafe vestentare chiar de ziua ei. Fosta actrita a fost pusa in dificultate de. Tristan Tate, declaratie devastatoare si plina de ironie la adresa Biancai Dragusanu. La cateva ore dupa ce Razvan Botezatu, cel mai bun prieten al Biancai Dragusanu, a dezvaluit ca.

Femeia care a disparut acum 6 zile de la Spitalul de Psihiatrie a fost gasita fara suflare in curtea institutiei (VIDEO)

UPDATE:Femeia disparuta de 6 zile a fost descoperita fara suflare in curtea spitalului. Aceasta a fost gasita cu ajutorul cainilor adusi de fortele de ordine. Politistii efectueaza acum o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )